Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L | Review si Sfaturi utile

Sharp UA-HD50E-L este un purificator de aer cu umidificator integrat ce reuseste sa asigure o calitate imbunatatita a aerului pentru un mediu mai curat si mai sanatos de care se va bucura intreaga familie. Daca este solutia ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Purificatorul de aer Sharp UA-HD50E-L este un dispozitiv prevazut cu un sistem de filtrare performant, controlat de senzori inteligenti. Detecteaza indata particulele nocive din aer si regleaza viteza ventilatoruilui in mod automat. Prezinta trei setari diferite pentru reglarea sensibilitatii senzorilor, dar si un mod special de pulverizare cu ioni, precum si un program special pentru indepartarea polenului din aer. Atunci cand activati modul de pulverizare al ionilor, dispozitivul va produce instantaneu o cantitate mare de ioni de inalta densitate, generati de sistemul Plasmacluster. Acestia se vor raspandi in mai putin de 15 minute in intreaga camera, iar aerul este purificand rapid si eficient.

Un alt avantaj al acestui model se refera la functia de umidificator care a fost implementata. Astfel, disconfortul creat de umiditatea prea joasa este eliminat, iar voi va veti putea bucura de un aer curat. In plus, trebuie sa aveti in vedere ca nivelul optim de umiditate din aer este cuprins intre 45 si 65%. Filtrele HEPA si Sharp sunt excelente pentru indepartarea alergenilor, prafului, polenului, parului de animale si fumului, aerul fiind purificat in totalitate. In plus, filtrele Sharp prezinta o durata de viata mai mare, functionand astfel in parametrii optimi mai mult timp.

Folosind functia timer, puteti preseta activitatea aparatului pe intervale orare. Pe de alta parte, functia child lock blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Sharp UA-HD50E-L este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 38 mp si inregistreaza un flux al aerului cuprins intre 90 si 306 mc/h. Nivelul de zogmot produs este incadrat in intervalul 23-55 dB, in functie de treapta activata a ventilatorului. Dimensiunile aparatuluis utn de 61.5 cm inaltime, 39.9 cm latime si 23 cm lungime, avand o greutate de 7.9 kg.

Sharp UA-HD50E-L

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificator de aer Sharp UA-HD50E-L este un model modern ce asigura o purificare completa a aerului si un mediu mai curat si mai sanatos. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model, care curata rapid si eficient aerul, iar faptul ca dispune si de umidificator reprezinta un real avantaj pentru ei. Il reocmanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Sharp UA-HD50E-L

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Generator de ioni
  • Sistem de filtare performant
  • Senzori avansati
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *