Purificator de aer Electrolux FA31-201GY | Review si Sfaturi utile

Purificator de aer Electrolux FA31-201GY
0
(0)

Electrolux FA31-201GY este un purificator de aer recomandat pentru camere mai mici care are rolul de a capta particulele nocive si de a oferi un aer mai curat, dar si un mediu mai sanatos. Daca este o solutie optima pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Purificatorul de aer Electrolux FA31-201GY este prevauzt cu sistem de filtrare Flow A3 care presuipune filtrarea aerului in mai multe etape, captand particulele fine de praf, mirosurile si substantele nocive din aer, eliberand un aer mai curat si mai sanatos. Totodata, distribuie in mod uniform aerul purificat in camera.

Panoul de control se afla in zona superioara a aparatului si permite reglarea aparatului, respectiv activarea funcitilor dorite. Ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca aparatul va fi usor de setat.

 Electrolux FA31-201GY review

Electrolux FA31-201GY este potrivit pentru suprafete de pana la 40 mp si inregistreaza un flux al aerului de maxim 180 mc/h. Pune la dispozitie trei trepte de viteza, pe cea mai joasa inregistrand 26 dB, iar pe cea mai puternica 50 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de doar 38 cm inaltime, 24 cm latime si 24 cm lungime, avand o greutate de 2.8 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Electrolux FA31-201GY este un purificator de aer mic, dar practic, potrivit pentru dormitoare si incaperi mai mici care poate imbunatati cu succes calitatea aerului. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs bun, destul de silentios care isi face treaba excelent. Elimina alergenii si particulele nocive din aer, timp in care reuseste sa neutraliizeze cu succes si mriosurile neplacute. Sunt foarte incantati de eficienta sa care, in cazul unora, le-a depasit asteptarile si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux FA31-201GY

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Eficienta purificare

9.7/10

Functii incluse

9.4/10

Constructie

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Purificare optima a aerului
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *