Purificator de aer și ventilator Dyson HP02 Pure HOT+Cool Link | Review si Recomandari

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv performant care sa va asigure o calitate mai buna a aerului Dyson HP02 Pure HOT+Cool Link ar putea fi ceea ce cautati. Dar, mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Dyson HP02 Pure HOT+Cool Link include trei functii si anume: purificare, ventilare si incalzire. Astfel, devine un dispozitiv multifunctional si extrem de practic in orice locuinta. Acesta dispune de sistem de filtrare performant compus din filtre HEPA Glass 360° si de carbon activ care au capacitatea de a retine chiar si cele mai fine particule din aer, de la cele de praf, poluare, polen, dar si virusuri, bacterii, alegeni, mirosuri sau gaze nocive.

Aparatul dispune si de mod de functionare special pentru timpul noptii care controleaza constant calitatea aerului, asigurand un mod de operare extrem de silentios pentru a nu va perturba somnul.

In acelasi timp, tehnologia Air Multiplier dirigjeaza eficent aerul, pentru o purificare completa si uniforma a aerului. Cu aplicatia inteligenta Dyson Link puteti controla calitatea aerului direct de pe telefonul mobil. Aceasta este compatibila atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOS. Totodata, prin intermediul aplicatiei mobile puteti verifica la orice ora nivelul de poluare din locuinta, respectiv calitatea aerului.

De asemenea, dispozitivul poate fi si in situatii de urgenta, pentru incalzirea incaperii.In acest sens, poate fi setat in doua moturi: fie sa difuzeze aeruil cald in toata incapere, fie in mod de focalizare, adica sa directioneze fluxul de aer catre o singura persoana.

Cu ajutorul telecomenzii din dotare puteti modifica parametrii, puteti selecta  modul de operare dorit, temperatura, precum si unghiul de oscilatie, respectiv cel de inclinare. Pune la dispozitie 10 trepte de viteza, fluxul aerului atingand 209 l/s. In plus, nu este un dispozitiv voluminos design-ul fiind special gandit pentru a nu ocupa mult spatiu si de a fi usor de transportat dintr-o camera in alta.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dyson HP02 Pure HOT+Cool Link este un dispozitiv special proiectat pentru performante ridicate, reusind sa purifice eficient si rapid aerul din incapere. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca nivelul calitatii aerului s-a imbunattit considerabil, iar dupa parerea lor, este o reala necesitate mai ales in orasele cu un nivel de poluare mare. Totodata, este silentios astfel ca il pot folosi si pe timpul noptii, nu ocupa mult spatiu si poate fi controlat cu usurinta de pe telefon. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

 

Review pe scurt: Dyson HP02 Pure HOT+Cool Link

9.9

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem de filtrare performant
  • Functie de purificare, incalzire si ventilare
  • Tehnologie Air multipler
  • Poate fi controlat de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *