Purificator de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i | Review si Recomandari

0
(0)

Philips AC3854/51 este un model de purificator de aer ce face parte din seria 4000i a producatorului, ce are capacitatea de a purifica chiar si incaperi mai mari asigurand un aer de calitate si un mediu mai curat si sanatos pentru intreaga familie. Poate fi o alternativa foarte buna de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Purificatorul de aer Philips AC3854/51 este o varianta potrivita si pentru incaperi mai mari, cu suprafata de pana la 73 mp. Are capacitatea de a distribui aerul curat in fiecare colt al camerei gratie design-ului la 360 de grade al orificiului de admisie a aerului. Totodata, acesta asigura un mod de functionare economic, avand o putere maxima de 60 W, ceea ce este echivalentul unui bec standard.

Aparatul beneficiaza de un indicator inteligent pentru filtru care calculeaza cu precizie durata de viata a acestuia in functie de nivelul de poluare si durata de functionare. In momentul in care filtrul trebuie inlocuit, aparatul te va notifica. De asemenea, dispune si de afisaj pentru calitatea aerului, indicand nivelul de alergeni si gaze din camera. Toate acestea le puteti gasi la nivelul panoului de control amplasat in partea superioara a dispozitivului.

Purificatorul integreaza sistem de filtare in trei straturi cu HEPA Nano Protect, filtru cu arbon activ si prefiltru ce au capacitatea de a retine pana la 99.97% din particulele foarte fine din aer cum ar fi bacterii, polen, praf, par de la animalele de companie, gaze si alti agenti poluanti. Mai mult decat atat, acesta a fost certificat de Fundatia Europeana de Cercetare a Alergiilor.

Dispozitivul poate fi folosit atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii fara sa va deranjeze. Activand modu nocturn de operare, luminile afisajului sunt estompate, iar purificatorul va functiona in regim silentios. Partea si mai interesanta este ca puteti descarca aplicatia mobila Clean Home+, iar aceasta va va permite sa controlati purificatorul direct de pe telefonul mobil, verificand toate datele care va intereseaza, respectiv activand functiile dorite.

Philips AC3854/51 dispune si de mod automat de operare sau puteti alege unul dintre cele  patru niveluri de turatie pe care le pune la dispozitie: nocturn, turatia 1, 2 sau Turbo. Mai mult decat atat, acesta integreaza senzori inteligenti care scaneaza aerul de 1000 de ori pe secunda pentru a detecta particulele ultrafine. Astfel, raporteaza calitatea aerului in timp real selectand turatia automat.

Modelul in discutie masoara 71.8 cm inaltime, 31 cmlatime si 31 cm lungime, avand o greutate de 9 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC3854/51 este purificator de aer performant dotat cu tehnologii avansate si senzori inteligenti pentru o purificare completa a aerului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca isi face treaba impecabil, asa cum se si asteptau. In ciuda aspectului sofisticat este usor de controlat si de setat, ofera un mod de functionare silentios si asigura performante ridicate. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC3854/51

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori inteligenti
  • Mod automat, Mod nocturn, Reglare trepte
  • Sistem de filtare avansat
  • Poate fi controlat de pe smartphone

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *