Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD60E-L | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Sharp UA-HD60E-L este un purificator de aer prevazut cu senzori inteligenti si mai multe moduri de operare ce au capacitatea de a elimina particulele nocive din aer si de a oferi un aer mai curat si mai sanatos. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Purificatorul de aer Sharp UA-HD60E-L este echipat cu sistem de filtare performant, complet automat, gratie senzorilor integrati care detecteaza orice forma de contaminare a aerului si o anihileaza. Beneficiaza de trei setari pentru reglarea sensibilitatii senzorilor alaturi de un mod special de pulverizare cu ioni, dar sii un program special pentru indepartarea polenului. Cu alte cuvinte, daca va confruntati si cu alergii respiratorii, acesta poaate fi o solutie excelenta.

In momentul in care activati functia de ionizare, dispozitivul produce instant o cantitate mare de ioni de inalta densitate prin sistemul Plasmacluster. Astfel, se raspundesc cin toata incaperea in doar 15 minute,iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul redus, astfel ca spatiul unde se afla aparatul va fi curatat rapid.

Aparatul integreaza in paralel si functia de umidificator, deci este un dispozitiv 2 in 1. Este foarte important ca umiditatea sa fie in intervalul optim si anume 45-65% pentru a preveni problemele respiratorii. Senzorii de umiditate va vor ajuta sa mentineti umiditatea in parametrii normali.

Modul in care aerul este curatat prin producerea de ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa exisitenti in aer este asemanator cu cel in care natura optimizeaza calitatea aerului. Astfel, aparatul elimina alegenii, particulele poluante, praful etc si echilibreaza nivelul de oxigen, respectiv cel de umiditate. Mai mult decat atat, reuseste sa neutralizeze echiar si mirosurile neplacute. Aparatul integreaza si filtru HEPA care capteaza 99.97% din alergeni, praf, bacterii cu diametrul de 0.3 microni sau mai mari.

Sharp UA-HD60E-L este un purificator testat in laboratoare independente, in cadrul carora sunt verificate capacitatile de curatare a aerului din sistemul de filtrare. Filtrele integrate sunt mai rezistente si nu necesita inlocuire mai devreme de doi ani spre deosebire de alte modele de pe piata.

Aparatul in discutie este excelent pentru incaperi cu suprafata de pana la 48 mp. Fluxul de aer inregistrat este cuprins intre 90-369 mc/h. Nu este un aparat galagios, astfel ca nivelul de zgomot produs este cuprins intre 25-54 dB. Totodata, acesta integreaza functia timer ce permite presetarea orelor de functionare, dar si functia child lock ce blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla dispozitivul. Vine la pachet cu filtru HEPA, filtru DEO si filtru umidificare.

Dimensiunile purificatorului sunt de 63.7 cm inaltime, 42 cm latime si 24.2 cm lungime, avand o greutate de 8.6 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Sharp UA-HD60E-L este o varianta excelenta pentru obtinerea unui mediu mai curat si mai sanatos in propria locuinta. Cumparatorii confirma ca isi face treaba excelent atat pe partea de purificare, cat si pe cea de umidificare. Curata excelent aerul de particulele nocive, iar acest lucru il resimt cel mai bine persoanele care se confrunta cu alergii. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sharp UA-HD60E-L

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori performanti
  • 4 moduri de filtrare
  • Sistem de filtrare performant
  • Poate fi folosit si pe post de umidificator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *