Purificator Dyson TP09 | Review si Sfaturi utile

Dyson TP09 este un purificator de aer performant capabil sa elimine chiar si cele mai fine particule din aer, asiguranod un mediu curat si sanatos pentru intreaga familie. In zonele cu un indice de poluare crescut, un astfel de dispozitiv ar trebui sa fie indispensabil in locuinta, dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe detalii utile in continuare pentru a va asigura ca acest  model este exact ceea ce avei nevoie in locuinta.

Purificatorul Dyson TP09 are la baza teste extrem de riguroase ce vizeaza masurarea filtrarii, a senzorilor si a circulatiei, asigurand astfel o purificare corespunzatoare in intreaga incapere. Reuseste sa detecteze automat orice particula care ar putea pune sanatatea utilizatorilor in pericol datorita celor patru senzori inteligenti. Are la baza sistem de filtrare avansat HEPA 13 si Carbon ce capteaza gazele si 99.95% dintre particulele cu dimensiuni de 0.1 microni. Filtrul catalic reuseste sa distruga cu succes formaldehida transforamdnu-o in apa si dioxid de carbon. Totodata, filtrul catalitic se autoregenereaza si nu necesita inlocuire. Pe de alta parte, filtrul HEPA si Carbon trebuie schimbate periodic.

Un alt aspect interesant se refera la tehnologia Wi-fi, respectiv la posibilitatea de a controla aparatul de pe telefonul mobil. Pentru aceasta va trebui sa descarcati aplicatia Dyson Link care va va permite sa controlati purificatorul chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Datorita fluxului puternic generat, aparatul va putea racori incaperea in sezonul cald. De asemenea, ofera si mod de utilizare difuz care nu va genera curent de aer. Functia de oscilatie la 350 de grade, asigura o purificare completa a aerului din intreaga locuinta. Modul noapte este excelent pentru cei care au un somn foarte usor, aparatul functionand in regim ultra-silentios.

Chiar daca filtrul HEPA si carbon necesita inlocuire periodica, in practica, este foarte usor de facut acest lucru. In plus, aplicatia mobila va va atentiona atunci cand acestea trebuie schimbate.

Iar pentru cei care nu sunt atat de pasionati de tehnologie, trebuie sa stie ca aparatul vine la pachet si cu telecomanda magnetica ce permite controlarea mai usoara a dispozitivului.

Dyson TP09 prezinta o putere maxima de 40 W si pune la dispozitie 10 trepte de viteza. Fluxul maxim de aer inreigstrat este de 290 l/s. Dimensiunile dispozitivului sunt de 105 cm inaltime, 20.4 cm latime si cantareste 4.65 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Dyson TP09 poate fi o solutie excelenta si pentru locuinta voastra oferind performante superioara si o calitate ridica a aerului. Cumparatorii sunt foarte incantati de aparat si sustin ca i-a ajutat foarte mult, mai ales, pe cei care se confruntau si cu alergii respiratorii. Aerul este mult mai curat, iar dispozitivul isi face treaba excelent. In plus, in ciuda aspectului sofisticat, este usor de controlat chiar si prin intermediul aplicatiei mobile care s-a dovedit a fi extrem de folositoare. Prin urmare, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Dyson TP09

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA H13, Carbon, Catalitic
  • Patru senzori avansati pentru detectarea calitatii aerului
  • Mod nopate, mod difuz fara curent, Oscilatie la 350 de grade
  • Wi-fi si aplicatie mobila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *