Purificator Philips AC1215/50 | Review si Pareri pertinente

Philips AC1215/50 este un purificator de aer interesant dotat cu functii si senzori avansati pentru o calitate imbunatatita a aerului. Reuseste in timp util sa elimine particulele nocive din aer si sa ofere un aer mai curat si un mediu mai sanatos pentru intreaga familie.

Purificatorul Philips AC1215/50 asigura o purificare rapida si este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 32 mp. FIltrul HEPA are capacitatea de a capta pana la 99.97% dintre particulele nocive cu dimensiunile de 0.003 microni. Senzorii inteligenti au capacitatea de a monitoriza calitatea aerului si de a realiza ajustarile necesare.

Modul Sleep permite functionare aparatului chiar si pe timpul noptii, asigurand un mod de functionare silentios. In plus ofera un mod de functionare extrem de economic.

Modul automat se bazeaza pe senzorii inteligenti din dotare, ce au capacitatea de a detecta calitatea aerului si nivelul de poluare, actionand atunci cand este necesar.

Dispozitivul integreaza filtru HEPA si filtru carbon activ reusind astfel de retina particulele de praf, poluare, polen, visurile, bacteriile si alergenii, timp in care neutralizeaza si mirosurile neplacute. Prezinta o putere maxima de 50 W si dispune de cinci trepte de putere. Fluxul de aer inregistrat ajunge pana la 270 mc/h.

Dimensiunile aparatului sunt de 54.3 cm inaltime, 21 cm latime si 32.5 cm lungime, avand o greutate de 5.3 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC1215/50 este un purificator de aer performant si eficient ce asigura o calitate buna a aerului pentru un mediu mai curat si mai sanatos. Clientii sustin ca dispozitivul isi face treaba excelent asa cum de altfel se si asteptau, eliminand rapid particulele nocive din aer. Au putut simi diferenta foarte rapid, iar aparatul este usor de setat si de folosit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Philips AC1215/50

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA, Carbon Activ
  • Senzori inteligenti calitate aer
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *