Purificator de aer Philips AC3055/51 Seria 3000i | Review si Pareri utile

Philips AC3055/51 este un model de purificator de aer ce face parte din seria 3000i a producatorului Philips dotat cu tehnologii si functii avansate pentru o purificare completa si eficienta a aerului. Reuseste sa tina la distanta particulele nocive din aer si sa asigure un mediu curat si sanatos inregii familii.

Purificatorul de aer Philips AC3055/51 este un model special proiectat pentru a face fata cu succes si suprafetelor mai mari, de pana la 62 mp. Gratie design-ului la 360 de grade a orificiului de admisie a aerului acopera excelent suprafata icnaperii distribuind uniform aerul curat in camera. In plus, sporeste perfomranta pana la o rata de eliberare a aerului curat CADR de 520 mc/h.

Poate fi folosit cu succes si pe timpul noptii activand modul nocturn, ceea ce inseamna ca luminile afisajului sunt estompate si purificatorul functioneaza aproape complet in regim silentios. Totodata, presupune un mod de functionare ultra-silentios, avand o putere maxima de 60 W, ceea ce inseamna echivalentul cu un bec standard.

Aparatul dispune si de un indicator inteligent pentru filtru, calculand cu precizie durata de viata a filtrului in functie de nivelul de poluare si timpul de funcitonare. Veti fi notificati in momentul in care filtrul trebuie inlocuit pentru o intretinere mai usoara, dar si performante constante in timp.

Philips AC3055/51 integreaza sistem de filtrare in trei straturi cu HEPA NaNoProtect, filtru cu carbon activ si prefiltru, captand astfel pana la 99.97% din particulele foarte fine de pana la 0.003 microni, indepartand bacteriile, praful, polenul, parul provenit de la animalele de companie, gazele si agentii poluanti. In plus, este certificat de Functia Europeana de Cercetare a Alergiilor.

O alta functie interesanta este cea Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil descarcand aplicatia gratuita Clean Home+. Cu ajutorul acesteia veti putea monitoriza mai usor calitatea aerului, iar pe de alta parte, veti putea realiza toate setarile dorite.

In acelasi timp, benefiicaza si de mod automat de functionare sau patru niveluri de turatie – Notcturn, Turatia 1, 2 sau Turbo. Senzorii inteligenti scaneaza aerul de 1000 de ori pe secunda pentru a detecta chiar si cele mai fine particule poluante. Ulterior, raporteaza calitatea aerului in timp real si regleaza automat turatia optima pentru locuinta voastra.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 65.7 cm inaltime, 29.5 cm latime si 29.5 cm lungime, avand o greutate de 7.2 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Philips AC3055/51 este un dispozitiv performant care are rolul de a imbunatati nivelul calitatii aerului fiind excelent si pentru incaperi mai mari. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta aparatului si sustin ca le-a imbunatatind in mod considerabil nivelul calitatii aerului, iar acest lucru este confirmat si prin indicatorii afisati pe display. Totodata, este foarte usor de controlat si de pe telefonul mobil, aplicatia oferind o interfata intuitiva. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Philips AC3055/51

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Potrivit pentru spatii mari
  • Control prin aplicatie mobila
  • Filtrare in 3 straturi
  • Mod automat, Mod noctrun, Turbo

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *