Purificator de aer Dyson Purifier Cool TP07 | Review si Recomandari

Dyson Purifier Cool TP07 este un purificator de aer performant, dotat cu senzori avansati pentru o purificare completa a aerului, indepartand particulele nocive din aer. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Purificatorul de aer Dyson Purifier Cool TP07 este capabil sa indeparteze particulele de praf, alergenii, virusurile, dar si parul provenit de la animalele de companie sau gazele. Acesta are la baza patru senzori prevazut cu un algoritm unic ce diagnosticheaza, afiseaza si reactioneaza in conformitate cu nivelul calitatii aerului din locuinta. Integreaza unul dintre cele mai performante filtre de aer de pe piata si anume HEPA 13 care reuseste sa indeparteze eficient chiar si cele mai fine particule poluante.

Aparatul beneficiaza si de tehnologia Wi-fi care permite controlarea dispozitivului direct de pe telefonul mobil folosind aplciatia Dyson Link. Astfel, veti fi la curent cu nivelul calitatii aerului, dar veti putea realiza si setarile dorite, oriunde v-ati afla.

Purificatorul Dyson beneficiaza de functie de oscilatie, care poate fi reglata pana la 350 de grade pentru o purificare mai rapida, dar si uniforma a aerului din incapere. Totodata, filtrul din dotare se detaseaza foarte usor si se schimba rapid. Cand este necesar acest lucru, veti primi notificari automate prin intermediul aplicatiei mobile, dar si pe ecranul LCD al aparatului.

Cu modul de noapte, aparatul garanteaza un mod de operare mai silentios, timp in care estompeaza si lumina ecranului LCD. In plus, dispozitivul integreaza si ventilator, ceea ce inseamna ca in sezonul cald va putea oferi si o senzatie de racorire.

Dyson Purifier Cool TP07 este potrivit pentru incaperi cu suprafata de pana la 32 mp, avand un flux de 290 litri pe secunda si o putere maxima de 40 BTU/h. Dimensiunile aparatului sunt de 105.4 cm inaltime, 20.4 cm latime si 22 cm lungime, avand o greutate de 4.65 de kg. Astfel, nu ocupa mult spatiu si poate fi integrat in orice decor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Dyson Purifier Cool TP07  este un dispozitiv extrem de performant care are capacitatea de a tine nivelul de poluare sub control in locuinta, gratie senzorilor avansati implementati. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si declarat ca isi face treaba ireprosabil asa cum se asteptau. In scurt timp a indepartat particulele nocive din aer, iar cei care se confruntau cu afectiuni respiratorii confirma faptul ca face tot ceea ce promite. Prin urmare, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul corect.

Review pe scurt: Dyson Purifier Cool TP07

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Senzori avansati
  • Filtru HEPA 13
  • Mod noapte, ventilator, oscilatie
  • Potrivit si pentru incaperi spatioase

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *