Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro | Review si Pareri pertinente

Purificator de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro,
0
(0)

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este un nou purificator de aer din gama Xiaomi ce vine la pachet cu o serie de functii moderne si capacitatea de a acoperi o suprafata generoasa. In plus, constructia sa permite integrarea aparatului in orice decor fara sa ocupe spatiu inutil.

Purificatorul de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este prevazut cu un filtru de inalta eficient care are capacitatea de a retine pana la 99.97% dintre particulele nocive din aer, parul provenit de la animalele de companie, polenul, praful, fumul si asa mai departe. In acelasi timp, poate fi conectat la Wi-fi, ceea ce inseamna ca puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia Mi Home app compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Prin intermediul acestuia, puteti verifica oricand nivelul calitatii aerului, puteti porni aparatul si realiza setarile dorite. Senzorii laser de inalta precizie MP2.5 si PM10 detecteaza in timp real poluantii din aer precum praful, parul de la animale, polen, COV si particulele fine, existand un contro permanent asupra acestora.

In acelasi timp, prin intermediul ecranului tactil OLED puteti monitoriza indicele de calitate a aerului, temperatura, umiditatea si starea de functionare in timp real. Ofera sse moduri de purificare si anume: automat, favorit, sleep, scazut, mediu si ridicat.

In partea de sus, exista o grila de iesire a aerului pe car eo puteti demonta pentru a putea curata praful depus in cazul in care aparatului nu este folosit o perioada de timp.

Mai mult decat atat, purificatorul Xiaomi detine si generator de ioni negativi care ajuta la curatarea aerului, oferind o calitate mai buna acestuia.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este un model potrivit pentru spatii generoase de pana la 60 mp. Prezinta o putere maxima de 70 W si trei trepte de viteza. Fluxul maxim de aer inregistrat atinge 500 mc/h. Totodata, nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 33.7 si 65 dB, prima valoare fiind inregistrata pe trapta 1, iar cea de-a doua pe cea mai puternica treapta.

Dimensiunile purificatorului sunt de 68 cm inaltime si 27.5 cm latime, avand o greutate de 6.8 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro este un purificator de aer foarte bun, care are capacitatea de a face fata si unor incaperi mari. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si de modul in care acesta isi face treaba, sustinand ca a reusit intr-un timp record sa elimine particulele poluante de aer. Eficienta sa este confirmata si de catre cei care se confrunta cu alergii respiratorii sustinand ca au putut simti o diferenta considerabila de cand au achizitionat aparatul. Ca atare, il recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru incaperi de pana la 60 mp
  • Sistem de filtrare performant
  • Control de pe telefonul mobil
  • Generator de ioni

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *