Purificator de aer Stadler Form Viktor – Review si Recomandari

Stadler Form Viktor este un aparat potrivit pentru imbunatatirea calitatii aerului din locuinta, reusind sa elimine particulele fine si mirosurile neplacute asigurand un mediu mai curat si mai sanatos. Este indicat si pentru persoane care se confrunta cu diverse tipuri de alergii respiratorii sau chiar pentru cei care au astm. Modelul in discutie reduce sporii de mucegai, bacteriile, polenul si praful, neutralizand mirosul de fum si alte mriosuri neplacute. In plus, are capacitatea de a purifica aerul in proportie de 99.9%. Este prevazut si cu difuzor de arome, fiind necesara introducerea in compartimentul special a aromelor preferate.

Purificatorul de aer Stadler Form Viktor are capacitatea de a purifica aerul unei incaperi cu suprafata de pana la 50 mp. Functia timer face posibila setarea activitatii aparatului pentru a porni automat sau a se opri automat dupa 2, 4 sau 8 ore, in functie de preferinte. Dispune de 5 trepte de viteza si inregistreaza un consum foarte mic cuprins intre 10-38 W, in functie de treapta pe care este selectat.

Sistemul de filtrare este unul foarte eficient fiind dotat cu prefiltru, filtru HPP si filtru de carbon activ. Prefiltrul are capacitatea de a indeparta particulele de praf si poluare, optimizand in acelasi timp functionalitatea filtrului secundar si protejand excesul de mrudarie. Prefiltrul se curata foarte usor printr-o simpla aspirare a prafului si murdariei acumulate. Filtrul HPP – High Potential Particle Filter Technology filtreaza particulele cele mai fine, inlocuind cu succes filtrul HEPA. Placile inguste au rolul de a crea un magnetism puternic ce atrag si stopeaza polenul si fumul. Acest filtru se poate detasa si spala, nefiind necesara inlocuirea lui. Poate elimina si mirosul de tigara. In sfarsit, filtrul de carbon activ are capacitatea de a neutraliza si inlocui mirosurile neplacute din casa, oferind un aer mai curat si mai proaspat. Difuzor de arome din dotare este un dispozitiv in care veti introduce uleiurile esentiale preferate pentru a elimina un miros placut in locuinta.

Stadler Form Viktor filtre

Stadler Form Viktor sistem filtrare

Aparatul poate functia fie continuu, fie il puteti programa. In plus, modul de noapte presupune reducerea intensitatii LED-urilor astfel incat sa nu va perturbe somnul.

Fluxul de aer atins de acest model este de 200 mc/h. In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai mica treapta inregistreaza 32.5 dB, iar pe cea mai puternica 57 dB. Deci, nu putem spune ca este un aparat foarte galagios, cu atat mai mult cu cat nu va fi necesar foarte frecvent sa activati aparatul pe cea mai puternica treapta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 45.1 cm inaltime, 24.6 cm latime si 19.6 cm lungime, avand o greutate de 4.9 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Stadler Form Viktor este un aparat foarte bun, ce reuseste sa ofere un aer mai curat si mai sanatos foarte rapid. Clientii sunt multumiti de eficienta sa declarand ca este ideal mai ales pentru cei care se confrunta cu alergii. I-a ajutat foarte mult in acest sens, iar acest lucru se datoreaza si sistemului de filtare avansat din dotare. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care l-au recomandat si altor persoane apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Stadler Form Viktor

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 5 trepte de putere
  • Mod noapte, Timer
  • Prefiltru, Filtru HPP, Filtru de carbon activ
  • Potrivit si pentru suprafete mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *