Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HG60E-L – Review si Pareri obiective

0
(0)

Sharp UA-HG60E-L este un purificator de aer foarte bun ce reuseste sa ofere un aer mai curat si mai sanatos mai repede decat v-ati fi asteptat. In plus, beneficiaza si de umidificator integrat, ceea ce inseamna ca in sezonul cald va fi aliatul de incredere, eliminand rapid disconfortul termic. In plus, poate fi mutat destul de usor dintr-un loc in altul, insa mai multe detalii va vom prezenta in cele ce urmeaza.

Purificatorul Sharp UA-HG60E-L este prevazut cu o unitate de centrifugare cilindrica a aerului, permitand dispersarea aerului pe toata suprafata incaperii unde este asezat. Ofera un confort optim, reusind sa restabilizeze si nivelul de umiditate potrivit. Totodata, prezinta o carcasa de plastic si o baza de sprijin dreptunghiulare, oferind un design modern ce se va incadra in orice fel de incapere. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional, dispunand de un orificiu tip grila localizat in partea superioara ce distribuie uniform aerul in incapere.

Panoul de control localizat in partea de sus este prevazut cu un buton push On/Off,  dar si cu butoane esenzitive de selectare a nivelului de umidificare dorit. Prezinta patru niveluri de filtrare cu o circualtie foarte buna a aerului in toate directiile. Cei sase senzori de praf din dotare permit ajustarea in mod automat a nivelului de ventilatie astfel: prin masurarea umiditatii cu ajutorul senzorului de umiditate, prin studiul temperaturii ambientale cu ajutorul senzorului de temperatura, nivelului de praf, luminii, mirosurilor si miscarii. Utilizand panoul de control puteti realiza urmatoarele setari: reglarea intensitatii, dar si a vitezei ventilatorului. Puteti alege trei intensitati ale vitezei aerului si anume: normal, natural si sleep pentru un confort optim chiar si pe timpul noptii. Fluxul de aer generat de ventilator =este diriectionat pe o arie mai mare. In plus, aveti posibilitatea de a seta timer-ul pentru a functiona o intervale prestabilite, dar si de a bloca accesul  la functiile de comanda cu jnautorul sistemului de siguranta prevenind astfel dereglarea aparatului.

Sharp UA-HG60E-L panou control

In acelasi timp, panoul de control prezinta si indicator pentru schimbarea filtrului. Panoul de control LED cu aceasta functie monitorizeaza durata de utilizarea filtrului afisand un memento oatunci cand acestea necesita inlocuire, pentru a obtine performante constante in timp. Sistemul Ion Plasmacluster detine un rol deosebit de important fiindca asigura un proces sanatos de transfer al aerului prin prelucrarea particulelor de aer poluat, microbi, germeni si virusuri. Utilizand ioni ngeltivi, aparatul ajuta si la neutralizarea mirosurilor neplacute, oferind un aer proaspat.

Sharp UA-HG60E-L prezinta un debit de la 72 mc/h pana la 408 mc/h. Prezinta o putere de maxim 55 W, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafata de pana la 48 mp. Mai mult decat atat, filtrele HEPA si DEO asigura o calitate superioara a aerului. Filtrul HEPA il veti gasi sisgilat intr-o punga, asa ca va trebui sa scoateti capacul din spatele purificatorului si sa il montati la loc. In principiu, producatorii recomandarea schimbarea filtrului o data la 2 ani.

Filtrul DEO imbunatateste semnificativ calitatea aerului oferind un miros mai placut in locuinta. Pentru a face acest lucru, este necesar sa adaugati esente in compartimentul special.

Sharp UA-HG60E-L sistem filtrare

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 19 dB, pe a doua 24 dB, iar pe cea de-a treia 53 dB. Astfel, discutam despre un aparat silentios, care isi va face treaba cum stie mai bine fara sa deranejeze.

Dimensiunile acestuia sunt de 66 cm inaltime, 37 cm latime si 29.3 cm inaltime, avand o greutate de 10.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Sharp UA-HG60E-L este, fara indoiala, un aparat foarte bun, menit sa imbunatateasca nivelul calitatii aerului, oferind un mediu mai curat si mai sanatos de care sa va bucurati alaturi de membrii familiei. Cumparatorii actualis unt foarte multumiti de produs si sustin ca este un model de inalta calitate. Detecteaza si monitorizeaza constant calitatea aerului, indepartand cele mai periculoase particule, inclusiv cele de pooluare. Senzorii isi fac treaba foarte bine, oferind aparatului o autonomie excelenta. Il folosesc fara probleme si pe timpul noptii caci fiind extrem de silentios nu deranjeaza absolut deloc. Il recomanda cu incredere mai departe, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret pentru acest produs este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sharp UA-HG60E-L

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 senzori performanti, foarte silentios
  • Filtru HEPA, DEO, Umiditate
  • Plasmacluster Ion
  • Potrivit si pentru suprafete mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *