Purificator de aer Stadler Form ROGER LITTLE – Review si Recomandari

Stadler Form ROGER LITTLE este un purificator de aer foarte bun, pregatit sa vina in ajutorul celor care isi doresc sa respire un aer mai curat si mai sanatos. Este prevazut cu senzori de detectare a calitatii aerului, oferind o buna flexibilitate si autonomie ridicata. Poate fi amplasat in orice fel de incaperi siguranta conditie fiind aceea ca incaperea unde este amplasat sa nu aiba o suprafata mai mare de 39 mp.

Purificatorul de aer Stadler Form ROGER LITTLE este prevazut in partea de sus cu panoul de control prevazut cu butoane tip touch ce permit realizarea tuturor setarilor dorite. Beneficiaza de cinci trepte de putere, fiind posibila, totodata, si ajustarea automata a peformantelor de curatare cu ajutorul modului auto inteligent. Acesta reuseste sa masoare continuu calitatea aerului din incapere si sa detecteze imediat momentul in care trebuie actionat. In plus, prezinta indicator de calitate a aerului care va tine la curent referitor la calitatea aerului prin schimbarea culorii: albastru, galben si rosu.

Aparatul are la baza un sistem de filtare performant beneficiind atat de filtru HEPA, cat si de filtru de carbon activ. Filtrul HEPA este eficient in purificarea aerului poluat, retinand chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii, in timp ce filtrul de carbon reuseste sa neutralizeze mirosurile neplacute din locuinta. In plus, poate fi un aparat util chiar si pentru cei care sufera de diverse forme de alergii.

Stadler Form ROGER LITTLE filtre

De asemenea, Stadler Form ROGER LITTLE prezinta functia timer ce permite programarea activitatii aparatului de la o ora pana la 7 ore. Modul de noapte este foarte util fiindca permite functionarea aparatului chiar si pe timpul noptii fara a va deranja regland intensitatea luminoasa a LED-urilor. In plus, dispune si de indicatori speciali care va vor avertiza in momentul in care filtrele ar trebui inlocuite.

Purificatorul este prevazut cu un flux de aer de 249 mc/h, iar nivelul de zgomot produs este pe cea mai mica treapta de putere 29 dB, iar pe cea mai puternica treapta 59 dB.

Din punct de vedere estetic, este un aparat placut, ce nu dispune de elemente care sa iasa in evidenta, ceea ce il face usor de integrat in orice fel de decor. Dimensiunile acestuia sunt de 45 cm inaltime, 33 cm latime si 17 cm lungime, avand o greutate de 5.5 kg.

Concluzii si Pareri de  la clienti

Stadler Form ROGER LITTLE este un purificator de aer foarte bun prevazut cu senzori avansati si functii utile, ce ii ofera o autonomie foarte buna. Clientii actuali sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca au simtit diferenta inca din prima zi de utilizare. O parte dintre ei l-au achizitionat pentru incaperi unde se fumeaza si pot confirma ca isi indeplineste cu succes scopul, reusind astfel sa neutralizeze foarte bine mirosul de tigara. De asemenea, alte persoane l-au cumparat pentru alergiile cu care se confruntau si, din nou, confirma ca isi face treaba excelent.  Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Stadler Form ROGER LITTLE

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA, Filtru Carbon
  • Indicat LED pentru calitatea aerului
  • 5 trepte de putere
  • Timer, Mod Auto, Mod de noapte

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *