Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HG40E-L – Review si Pareri avizate

0
(0)

Sharp UA-HG40E-L este un purificator de aer cu umidificator foarte bun, ce reuseste sa ofere un mediu curat prielnic pentru sanatatea ta si a membrilor familiei. Totodata, beneficiaza de functii si tehnologii moderne care reusesc sa purifice complet aerul, fiind aparatul potrivit si pentru cei care sufera de diverse tipuri de alergii.

Purificatorul Sharp UA-HG40E-L poate fi folosit  si in zilele toride de vara, avand capacitatea de a ventila si de a purifica aerul din intreaga incapere undes este amplasat. Pe langa functia de purificare si igienizare a aerului, aparatul asigura si un confort bun in ceea ce priveste umiditatea din aer. Daca esti in situatia in care de multe ori aerul din locuinta este mult prea uscat, iar acest lucru se resimte din plin, atunci acest aparat ar putea sa rezolve problema.

In partea superioara este prevazut cu panou de control ce dispune de buton On/Off si butoane senzitive de selectare a nivelul de umiditate.e Detine patru niveluri de filtrare cu o circulataie optima a aerului in toate directiile. Cei sase senzori de praf regleaza automat nivelul de ventilatie: masoara umiditatea studiind tempratura ambientala, nivelul prafului, lumina, mirosurile si muscarea. Utilizand panoul de control puteti regla si intensitatea si viteza ventilatorului. In plus, puteti opta pentru trei intensitati ale vitezei aerului: normal, natural sau sleep oferind confort sporit in orice conditii. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, satisfacand orice fel de preferinte. Mai mult decata tat, puteti seta temporizatorul sau puteti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul.

Sharp UA-HG40E-L display

Panoul de control prezinta si un indicator de schimbare a filtrului. Astfel, puteti monitoriza durata de viata a filtrului afisand un memento atunci cand filtrele necesita inlocuite. Sistemul Ion Plasmacluster ofera un proces sanatos de transfer al aerului prin prelucrarea particulelor de aer poluat, microbi, virusuri si germeni. Tehnologia Sharp Plasmacluster este foarte eficienta utilizand ioni negativi ce ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute si reimprospatarea aerului.

Filtru HEPA in dotare ofera un aer purificat, eliminand eficient particulele fine de praf, poluare, polen, par de animale, mucegai, spori si asa mai departe, in timp ce filtrul DEO imbunatateste calitatea aerului eliberand un miros placut, iar pentru aceasta va trebui sa adaugati esenta preferata in compartimentul special.

Sharp UA-HG40E-L filtre

Cu functia de ventilatie, aparatul poate atinge o viteza maxima de 7 m/s si un debit de 60-240 mc/h. Avand o putere de maxim 25 W, aparatul poate fi folosit cu succes in incaperi cu suprafete de pana la 26 mp.

De asemenea, nu este un aparat zgomotos, nivelul de zgomot produs variind in functie de treapta setata intre 19-46 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 63.1 cm inaltime, 34.5 cm latime si 26.2 cm lungime, avand o greutate de 9.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Sharp UA-HG40E-L este un purificator de aer foarte performant, ce asigura o calitate superioara a aerului oferind un mediu curat si sanatos. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de produs si sustin ca isi face treaba excelent. Reuseste sa purifice in totalitate aerul, iar acest lucru se resimte din plin. Senzorii din dotare sunt foarte buni, reusind sa elimine rapid chiar si mirosurile neplacute. In plus, este usor de setat, este destul de silentios si considera ca un astfel de aparat nu ar trebui sa lipseasca din locuinta mai ales in cazul celor care stau in orase cu nivel de poluare foarte mare. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HG40E-L

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 4 modele de filtrare
  • 6 senzori specaili
  • Plasmacluster Ion Technology
  • Functie de umidificare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *