Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H – Review detaliat si Pareri pertinente

Xiaomi Mi Air Purifier 3H este un aparat foarte bun ce reuseste sa purifice aerul, fiind ideal mai ales pentru persoanele care locuiesc in orase cu un grad de poluare ridicat sau chiar pentru persoanele care sufera de diverse alergii. In plus, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, ocupand foarte putin spatiu de depozitare.

Purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H indeparteaza eficient chiar si cele mai fine particule de praf, poluare, polen, precum si alergeni, reusind sa ofere un aer mai proaspat si un mediu mai curat si mai sanatos. Poate fi folosit cu succes in incaperi cu suprafete de pana la 48 mp. Dispune de trei nivele de viteza ce pot fi reglate pentru a curata aerul avand un flux maxim de aproximativ 400 mc/h. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca este un aparat economic ce functioneaza cu mai putin de 1 kWh.

Aparatul are la baza filtre HEPA ce elimina in proportie de 99.97% particulele foarte mic de impuritati, asigurand un astfel un mediu cat ai curat. Filtrarea si curaatarea aerului se realizeaza in trei etape, fiind capabil sa atenueze efectul oricaror elemente ce v-ar putea pune sanatatea in pericol. Primul strat al filtrului HEPA reuseste sa indeparteze eficient particulele mari precum praful si parul provennit de la animalele de companie. Cel de-al doilea strat elimina particulele de dimensiuni foarte mici. Iar cel de-al treilea strat are capacitatea de a neutraliza substantele nocive cum ar fi formaldehida, imbunatatind real calitatea aerului din locuinta.

Si mai interesant este faptul ca discutam despre un aparat foarte modern, in pas cu tehnologia, ce poate fi controlat cu aplicatiile Google Assistant, Alexa si Mi Home. In partea superioara, beneficiaza si de display OLED cu butoane touch ce permite realizarea tuturor setarilor dorite, informandu-va referitor la calitatea aerului in timp real. De asemenea, dispune de Sleep mode ce asigura o functionare silentioasa in timp ce va odihniti. Sunt prezenti si o serie de senzori ce asigura performante ridicate aparatului cum ara fi senzorul pentru praf, senzorul cu laser pentru particule si senzorul pentru temperatura si umiditate.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H vine la pachet cu un filtru, cablul de alimentare, certificatul de garantie si manualul de utilizare. Pentru functionare este necesar sa il conectati la o sursa de energie electrica, iar datorita dimensiunilor compacte ii puteti gasi locul foarte usor, langa fereastra, langa canapea si asa mai departe.

Concluzii si Pareri de la clienti

Xiaomi Mi Air Purifier 3H este un purificator de aer foarte bun, capabil sa elimine orice particula nociva ce ne-ar putea pune sanatatea in pericol. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si observand o imbunatatire semnificativa a calitatii aerului. Multi dintre ei au si animale de companie si pot confirma faptul ca sistemul de filtrare este eficient si in acest sens, eliminand mai bine decat s-ar fi asteptat parul care indiferent de cat ar fi aspirat locuinta, tot era o problema. In plus, sunt incantati de faptul ca nici nu ocupa m ult spatiu de depozitare, iar realizarea setarilor dorite se realizeaza usor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Air Purifier 3H

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta dezumidificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Conexiune Wi-fi
  • Sistem de filtrare performant
  • 3 viteze si senzori avansati
  • Potrivit si pentru incaperi mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *