Purificator de aer Turbionaire D20AD : Review si Recomandari

0
(0)

Un purificator de aer bun este capabil sa asigure un nivel al calitatii aerului superior, indepartand intr-o proportie cat mai mare orice particula nociva din aer. Turbionaire D20AD este o varianta de purificator de aer despre care as vrea sa discutam pe larg astazi, pentru a ii cunoaste mai bine potentialul.

Turbionaire D20AD presupune un mod de functionare similar cu al unui ventilator stationar, fiind prevazut cu un design specific ce include o unitate de centrifugare a aerului cilindrica ce permite extragerea si dispersarea aerului in toata suparafata incaperii unde este asezat.

Din punct de vedere al constructiei produsului, acesta va ajuta sa economisiti destul de mult spatiu, fiindca poate fi asezat in orice colt al camerei. Prezinta o carcasa din plastic ABS anti-UV ce ofera o buna protectie impotriva ingalbenirii. Dispune de o baza de sprijin circulara si un design modern, incadrandu-se perfect in orice decor. In cazul acestui model, fluxul de aer extras si refulat de ventilator este multi-directional in sus.

Panoul de control prevazut cu touch-screen este localizat in partea superioara a aparatului si dispune de buton tactil on/off si de buton ce activeaza functia de ventilare. De asemenea, folosind acest panou de control puteti seta modul de functionare, precum si viteza de functionare a ventilatorului. Puteti opta intre trei intensitati de viteza a aerului si anume – viteza 1, viteza 2 si viteza 3.

Activand modul de functionare automat, aparatul va putea analiza calitatea aerului din incapere gratie senzorului special si va face ajustarile necesare pentru a asigura in permanenta o calitate superioara a aerului. Functia Timer permite programarea aparatului pentru a functiona pe un interval de 1, 2, 4 sau 8 ore, iar dupa expirarea timpului, aparatul se va opri automat.

Functia de blocare presupune oprirea automata atunci cand senzorul detecteaza o calitate buna a aerului din camera si avertizeaza printr-un semnal sonor. De asemenea, viteza de ventilare si programarea de functionare sunt semnalizate si cu ajutorul LED-urilor din dotare. Tot prin intermediul indicatorului LED veti sti si cand este necesara schimbarea filtrului de purificare. Cand calitatea aerului este foarte buna, LED-ul capata culoarea albastra. Cand calitatea aerului este slaba, LED-ul devine rosu. In plus, functia de dispenser de arome montata pe capacul de acces la filtru asigura un mediu ambiant placut in locuinta.

Functia de ventilare asigura un debit cuprins intre 80 si 150 mc/h. Aparatul reuseste sa retina in proportie de 99.97% bacteriile, virusurile, microbii, particulele fine de praf si poluare, asigurand un aer mai curat in locuinta.

Dispune de filtru HEPA care este realizat dintr-un material hibrid, ecologic. Beneficiaza de tratament PPT – Pure Treatment Pet care contine o componenta activa antimicrobiana ce impiedica dezvoltarea bacteriilor in locuinta.Durata de viata a filtrului HEPA este de aproximativ 4800 de ore de functionare continua sau cand filtrul isi schimba culoare si devine gri.

Turbionaire D20AD este potrivit pentru suprafete de pana la 17 mp, deci, in general, este ideal pentru dormitoare. Este un model silentios, pe care il puteti folosi si pe timpul noptii, pe prima treapta inregistrand 20 dB, iar pe cea mai puternica 50 dB. Dimensiunile produsului sunt de 30.5 cm inaltime, 22 cm latime si 22 cm lungime, alaturi de o greutate de 2.4 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Turbionaire D20AD este un purificator de aer bun, ce nu ocupa mult spatiu, putand fi o optiune excelenta si pentru dormitoarele mai putin spatioase. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si multi dintre ei l-au achizitionat din cauza faptului ca sufereau de diverse alergii. Astfel pot confirma ca nivelul calitatii aerului s-a imbunatatit considerabil, iar alergiile s-au ameliorat foarte mult. Il recomand amai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Turbionaire D20AD

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA si filtru carbon activ
  • Functionare automata, Timer
  • Nu ocupa mult spatiu
  • LED-uri pentru calitatea aerului

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *