Purificator AlecoAir P15 : Review si Pareri obiective

AlecoAir P15 este un purificator de aer foarte bun care reuseste sa filtreze toate particulele nocive din aer, asigurand un mediu mai curat si sanatos. Este prevazut si cu functie de ventilare reusind sa purifice uniform aerul in locuinta. In plus, presupune un cost redus, dar si un consum mic de resurse.

AlecoAir P15 KIDDO New este ideal pentru dormitoare avand in vedere ca producatorii il recomanda pentru o incapere cu suprafata de pana la 15 mp. Este prevazut cu o unitate de centrifugare a aerului cilindrica ce permite extragerea si dispersarea aerului pe toata suprafata unde este amplasat. Din punct de vedere al constructiei, ajuta la amplasarea usoara in orice incapere, nu ocupa mult spatiu putand fi mutat chiar si in coltul camerei. Fluxul de aer captat si eliminat de ventilator este multi-directional in sus.

Panoul de control se afla in partea superioara a aparatului si este prevazut cu un buton tactil On/Off si un buton pentru functia de ventilare. Astfel, veti putea seta modul de functionare, precum si viteza ventilatorului. Puteti regla intensitatea vitezei aerului pe treapta 1, 2, 3 sau pe modul Turbo. Modul de functionare automat permite ajustarea automata cu ajutorul senzorilor speciali, adaptandu-se in functie de calitatea aerului din incapere. Modul Timer permite presetarea activitatii aparatului, pentru a functionare de la 2 la 3 pana la maxim 8 ore. De asemenea, daca doriti sa il folositi si pe timpul noptii, este bine de stiut faptul ca dispune si de o lampa de veghe, lampa UV-C si ionizare.

Mai mult decat atat, acest model permite conectarea utilizatorului prin intermediul smartphone-ului sau tabletei. Astfel, aveti posibilitatea de a porni si de la distanta aparatul, de a realiza toate setarile dorite, precum si de a monitoriza stadiul in care se afla filtrul. De asemenea, veti avea control permanent si asupra calitatii aerului in timp real.

Sigur ca  nu lipseste nici telecomanda din dotare ce permite folosirea ei la o distanta de cel mult 7 metri. Aceasta este alimentata cu doua baterii alcaline de 1.5 volti.

Functia de ionizare este foarte utila pentru eliminarea tuturor grupelor de factori de alergeni, de la cele mai fine particule, precum si mirosurile neplacute. Functia de ventilare permite reglarea in patu trepte cu un debit de la 50 pana la 80 mc/h.

AlecoAir P15 prezinta o inaltime de 33 cm, o latime de 20 cm si o lungime de 20 cm alaturi de o greutate de doar 1.57 kg. Sistemul de filtrare este compus din pre-filtru, filtlru HEPA si filtrul de carbon activ. Pre-filtru indeparteaza eficient praful din aer, filtrul HEPA realizat din material hibrid ecologic ajuta la retinerea unui numar mare de particule, iar filtrul din carbon activ indeparteaza excelent chiar si mirosurile neplacute. Astfel, aerul este filtrat in totalitate, iar cel eliberat va fi complet purificat. In plus, functia de ionizare cu ajutorul unei lampi UV de 2.000.000 ioni/cmc cu lungimea undelor UVC de 254 nm neutralizeaza intr-un procent foarte mare chiar si germenii si bacteriile din aer.

Din punct de vedere energetic, AlecoAir P15 consuma intre 6 si 17 W/h in functie de modul in care este utilizat. Aparatul este potrivit pentru suprafete de pana la 15 mp. Debitul de aer inreigstrat este de maxim 80 mc/h. Avand in vedere ca pe cea mai scazuta treapta de putere inregistreaza 42 dB, aparatul poate fi folosit si noaptea. Pe cea mai puternica treapta, inregistreaza 63 dB.

Verifica oferta de pret actuala!

 Concluzii si Pareri de la clienti

AlecoAir P15 este un purificator foarte bun, ideal pentru dormitoare care indeparteaza eficient si destul de rapid particulele poluante din aer. Cumparatorii a caror numar nu este deloc de neglijat sustin ca a fost o alegere foarte buna pentru necesitatile sale. In special, cei care se confrunta cu diverse alergii precum alergiile la praf, polen, par de la animale au constatat ca nu mai au probleme si nu mai stranut. Il folosesc regulat, chiar si zilnic si sunt extrem de incantati de alegerea facuta. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul extrem de bun.

Review pe scurt: AlecoAir P15

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ionizare, filtru carbon
  • Tehnologie Wi-fi
  • Timer, mod automat
  • Silentios si economic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *