Purificator de aer LG PuriCare AS95GDWV0 : Review si Sfaturi utile

Calitatea aerului reprezinta o reala problema in orasele aglomerate care pot duce pe termen lung la probleme de sanatate serioase. Tot mai multi utilizatori incearca sa contracareze efectele nocive ale poluarii si sa imbunatateasca nivelul calitatii aerului, iar de cele mai multe ori, solutia potrivita este achizitionarea unui purificator de aer. In materialul de fata ne-am propus sa analizam modelul LG PuriCare AS95GDWV0, un purificator dotat cu tehnologii avansate si potrivit pentru spatii mai mari.

LG PuriCare AS95GDWV0 este un purificator de aer foarte bine proiectat care poate imbunatati calitatea aerului in orice colt al incaperii. Corpul cilidric dispune de un cap rotativ care asigura o purificare uniforma a aerului. Totodata, integreaza doua filtre independente si un ventilator rotativ.

In jurul corpului aparatului putem observa o multime de gauri care au rolul de a ajuta la admisia aerului prin toate partile, astfel ca puteti amplasa oriunde in casa acest purificator.

Configurarea produsului se realizeaza foarte usor. Dispune de doua filtre preinstalate care vor trebui curatate o data pe luna si inlocuirea lor anuala. Totodata, senzorii inteligenti detecteaza in timp real nivelul poluarii din casa, chiar si mirosurile de gaz, redand pe display diferite culori in functie de nivelul calitatii aerului. In ordine descrescatoare dispune de urmatorii indicatori – verde care inseamna curat, urmat de galben, portocaliu, rosu, roz si violet care inseamna foarte poluat. Elimina eficient orice particula fina de praf, poluare, alergeni sau chiar substante nocive.

LG PuriCare AS95GDWV0 review

Verifica oferta de pret actuala!

Din partea superioara a aparatului, acesta impinge aerul proaspat pana la 7.5 metri. Reuseste astfel sa acopere o suprafata de pana la 90 mp. Puteti seta si controla manual aparatul folosind panoul de control ori telecomanda din dotare sau ii puteti permite sa functioneze automat, pe baza senzorilor din dotare. Acestia vor putea asigura constant o calitate superioara a aerului fara sa mai fie necesara interventia voastra.

Mai mult decat atat, LG PuriCare AS95GDWV0 poate fi controlat chiar si de pe smartphone folosind aplicatia mobila. Dupa ce ati conectat aparatul la reteaua Wi-fi, ii veti putea urmari activitatea in timp real direct de pe telefon si, de ce nu, puteti chiar si interveni atunci cand este necesar.

Poate fi o solutie excelenta chiar si pentru camera bebelusului, iar cel mic se poate odihni fara probleme in timp ce aparatul functioneaza, caci presupune un mod de functionare silentios.

Dimensiunile aparatului sunt de 131 cm inaltime, 37.3 cm latime si  37.3 cm lungime.

Concluzii si Pareri de la clineti

LG PuriCare AS95GDWV0 este un purificator de aer realmente performant care poate imbunatati considerabil calitatea aerului din locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca l-au ales atat pentru tehnologiile de care beneficiaza, cat si pentru capacitatea mare de purificare a aerului. Acestia confirma faptul ca isi face treaba excelent, aparatul functionand in parametrii optimi. Este usor de setat, silentios si eficient, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: LG PuriCare AS95GDWV0

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Clean Booster
  • Sistem de filtrare performant
  • Tehnologie Wi-fi
  • Acopera o suprafata mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *