Purificator de aer Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04, filtru HEPA : Review si Pareri pertinente

Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 este un purificator de aer inteligent care detecteaza si capteaza aerul poluat si particulele foarte mici de pana la 0.1 microni producand un aer mai curat si mai sanatos. Poate fi o alegere excelenta chiar si pentru persoanele alergice, imbunatatind nivelul calitatii aerului din locuinta.

Purificatorul de aer Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 este dotat cu tehnologia Air Multiplier care absoarbe si distribuie aerul purificat in toata camera. Beneficiaza de functia de oscilare la 350 de grade care permite distribuirea uniforma a aerului purificat in incapere incalzit sau racit.In plus, unghiul de oscilatie poate fi reglat de la 45 de grade pana la 350 de grade.

Totodata, are la baza trei senzori inteligenti special proiectati pentru siguranta aerului din incapere. Astfel, cand nivelul de poluare din casa creste, aparatul porneste automat. Datorita sistemului de filtrare avansat ce include filtrul HEPA si filtrul de carbon activ, vor fi eliminate particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, are capacitatea de a indeparta chiar si gazele nocive, precum si mirosurile neplacute. In plus, are capacitatea si de raci sau incalzi aerul, in functie de preferinte.

Puteti controla purificatorul Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 chiar si de la distanta, puteti  monitoriza calitatea aerului de oriunde folosind aplicatia mobila compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Astfel, veti putea fi mereu la curent inclusiv cu temperatura si umiditatea din aer, dar si cu starea filtrelor pentru a asigura performante constante. In plus, aplicatia mobila va atentioneaza cand filtrul trebuie schimbat acesta fiind foarte usor de indepartat.

In momentul in care detecteaza particule nocive sau gaze in aer, aparatul le raporteaza in timp real. Modul automat ofera o calitate superioara si constanta a aerului, timp in care mentine si temperatura setata. Modul noapte monitorizeaza si purifica aerul folosind functiile speciale pentru a va asigura un somn linistit. Display-ul este dezactivat, iar modul de functionare este unul silentios.

Pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia, aparatul vine la pachet si cu telecomanda foarte practica si usor de folosit. Prezinta forma curbata, este magnetizata si se poate depoizta cu usurinta langa purificator. Cu ajutorul acesteia, puteti modifica parametrii si puteti selecta functiile dorite.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 este, fara indoiala, un purificator de aer performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie al carui scop este sa asigure un nivel ridicat al calitatii aerului din locuinta. Cumparatorii au declarat ca a fost cea mai buna alegere pentru nevoile sale, iar multi dintre acestia se confruntau si cu alergii respiratorii care s-au ameliroat foarte mult. Este extrem de eficient, arata foarte bine si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta. Sunt de parere ca merita fiecare banut, iar raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04

10

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Dotat cu senzori avansati si tehnologii moderne
  • Filtru HEPA si filtru carbon activ
  • Mod automat, mod noapte
  • Silentios si elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *