Purificator de aer 3 in 1 Philips AMF220/15 : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Philips AMF220/15 este un purificator de aer 3 in 1 care mentine un aer curat si purificat in locuinta, tinand la distanta alergenii, virusurile, bacteriile si alte substante poluante. Este prevazut cu ventilator rotativ la 350 de grade, ce distribuie aerul curat uniform in incapere, putand opta pentru a genera aer incalzit sau o briza racoroasa.

Purificatorul de aer Philips AMF220/15 este o optiune excelenta pentru incaperi cu suprafata de pana la 20 mp. Integreaza sistem de filtrare HEPA in trei etape ce asigura o purificare completa a aerului si senzor de calitate a aerului, temperatura si stare filtru. Reuseste sa reimprospateze foarte bine aerul din incapere, iar functia de oscilatie este extrem de utila pentru o purificare uniforma. Beneficiaza de trei setari de turatile pentru modurile de incalzire sau racire. Aparatul poate purifica aerul dintr-o incapere cu suprafata de 20 mp in doar 17 minute si jumatate.

Sistemul de filtrare HEPA in trei etape poate indeparta pana la 99.95% dintre particulele nocive cu dimensiuni de doar 0.003 μm. Acesta include si prefiltru, respectiv filtru cu carbon activ. Astfel, prefiltrul capteaza particulele mai mari precum praf si par, filtrul HEPA retine virusurile, bacteriile, praful, parul de animale, polenul, acarienii, sporii de mucegai, agentii poluanti, fumul si alte substante, iar filtrul de carbon activ indeparteaza gazele nocive, dar si mirosurile neplacute.

Philips AMF220/15 filtre

Senzorul pentru calitatea aerul detecteaza particulele din aer foarte mici si afiseaza in timp real pe display – atat numeric, cat si cromatic, nivelul calitatii aerului. Astfel culoarea albastra indica o calitate buna, cea violet un nivel rezonabil, cea roz o calitate slaba, iar cea rosie foarte slaba. Interesul vostru este sa aduceti sa aduceti calitatea aerului la un nivel superior, iar aparatul sa devina albastru.

In sezonul cald, puteti folosi aparatul si pe post de ventilator, generand o briza placuta. In sezonul rece, puteti activa functia de incalzire. In plus, prezinta trei niveluri de racire si trei niveluri de incalzire.

Philips AMF220/15 poate fi folosit cu incredere si pe timpul noptii. Setat in modul nocturn, aparatul va presupune un mod de functionare silentios, iar toate luminile de pe dispozitiv vor fi stinse. Puteti controla aparatul foarte usor cu ajutorul telecomenzii fara a va mai deplasa de fiecare data la el.

In plus, puteti seta produsul pentru a functiona pe anumite intervale orare, folosind functia de temporizare sau puteti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Totodata, beneficiaza de un design simplu, neutru, care se va integra eficient in orice tip de incapere sau decor. Culoarea neagra il face usor de asortat, iar dimensiunile de doar 59 cm inaltime, 25 cm latime si 25 cm lungime il face simplu si de depozitat. Greutatea acestuia este de 4.9 kg.

Philips AMF220/15 review

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AMF220/15 este un purificator de aer foarte bun ce reuseste sa imbunatatesca excelent nivelul calitatii aerului din locuinta, pentru un mediu mai sanatos pentru tine si cei dragi. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aparat si sustin ca este intr-adevar ceea ce aveau nevoie. Le place faptul ca reuseste sa purifice aerul foarte repede, este usor de reglat si nu ocupa mult spatiu. Il folosesc regulat si pot confirma ca isi face treaba excelent, asa cum promite, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AMF220/15

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem de filtrare in 3 etape
  • Senzori de detectare a calitatii aerului
  • Mod racire si incalzire
  • Functie de oscilatie

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *