Purificator şi umidificator de aer 2 în 1 Philips AC2729/51 : Review si Pareri utile

Philips AC2729/51 este un aparat 2 in 1 care purifica, dar si umezeste aerul, fiind o solutie ingenioasa si pentru locuintele unde nivelul de umiditate este foarte scazut, deci membrii familiei se confrunta cu aerul uscat. De asemenea, imbunatateste considerabil calitatea aerului din locuinta, ceea ce ajuta inclusiv persoanele care se confrunta cu diverse alergii.

Purificatorul Philips AC2729/51 dispune de un panou de control cu butoane tactile in partea superioara, prin intermediul carora puteti realiza toate setarile dorite astfel incat sa va bucurati de o calitate superioara a aerului. Interfata acestuia este intuitiva fiind usor de folosit inclusiv de catre cei mai putin priceputi cu tehnologia.

Este o solutie potrivita pentr suprafete de pana la 30 de mp. Elimina eficient particulele poluante, gazele nocive, praful, bacteriile si virusurile, timp in care solutioneaza si problema aerului uscat. Integreaza un senzor special cu tehnologie Aera Sense care detecteaza nivelul calitatii aerului si raspunde prompt la nevoie, oferind feedback in timp real prin intermediul display-ului. Indata ce alergenii sunt detectati, va afisa pe display estimand nivelul lor pe o scara de la 1 la 12.

AC2729/51 review

Philips AC2729/51  are la baza trei moduri automate de functionare si anume: general, alergeni si nocturn. Modul nocturn presupune estomparea indicatoarelor luminoase si comutarea ventilatorului la cea mai mica treapta pentru un zgomot cat mai redus.

O tehnologie inovativa este si cea Wi-fi care prin intermediul aplicatiei mobile Clean Home+, aparatul poate fi controlat de oriunde si oricand direct de pe telefon. In plus, tot prin intermediul aplicatiei puteti schimba turatia ventilatorului si veti putea verifica si starea filtrului.

Pot fi activate ambele functii – purificare si umidificare sau poate fi folosita doar cea de umidificare. Este dezactivata in momentul in care nu mai este nevoie de ea. Totodata, aparatul permite reglarea nivelului de umiditate in functie de patru nivele disponibile: de la 40% pana la 60%, acesta fiind si intervalul recomandat caci o valoare mai mare de 60% poate indica un nivel ridicat de umiditate ce ar putea conduce la aparitia mucegaiului. Tehnologia Nano Cloud are la baza un proces de evaporare natural si igienic, astfel ca indata ce apa se evapora, vaporii revin invizibili, iar moleculele sunt atat de mici incat nu vor putea transporta bacterii in aer.

Datorita sistemului de filtrare implementat reuseste sa capteze pana la 99.97% dintre particulele foarte fine de pana la 0.003 microni inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf si par de animale. In plus, ofera o rata superioara de eliberare a aerului curat, reusind sa purifice o camera cu suprafata de 30mp in mai putin de 17 minute.

Aparatul poate fi folosit in mai multe incaperi, iar transportul sau este simplificat datorita rotilor de transport din dotare. In plus, dimensiunile aparatului sunt de 58 cm inaltime, 23 cm latime si 39.6 cm lungime.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips AC2729/51 este un aparat foarte bun, care se descurca eficient atat pe partea de purificare, cat si pe partea de umdificare. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de el si sustin ca reuseste sa retina foarte mult praf, regleaza rapid umiditaea din casa, iar aplicatia mobila are o interfata foarte prietenoasa. Resimt diferenta, fiindca in aer nu mai este atat de mult aer, dimpotriva, se creeaza senzatia de aer proaspat, si nici nu este zgomotos. Sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport  calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Philips AC2729/51

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Purificator si Umidificator
  • Tehnologie Aera Sense
  • 4 niveluri de umiditate, 3 moduri automate
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *