Purificator de aer Star-Light APH-2125W : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Star-Light APH-2125W este un aparat de purificat aerul extrem de util care vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Are capacitatea de  imbunatati considerabil nivelul calitatii aerului, eliminand particulele nocive din aer care v-ar putea pune sanatatea in pericol.

Purificatorul de aer Star-Light APH-2125W este prevazut cu o carcasa de plastic alba, prezinta un design modern incadrandu-se perfect in orice decor. Dispune de ventilator multi-directional care geneaza fluxul de aer in mai multe directii avand, reusind sa purifice eficient tot aerul din incapere.

Panoul de control este digital si se afla in partea de sus a aparatului. Dispune de buton tactil pentru pornirea si oprirea purificatorului si un buton tactil care permite activarea functiilor. Puteti seta modul de functionare si viteza ventilatorului, in functie de cele trei intensitati disponibile. Cu modul de functionare automat, aparatul poate analiza calitatea aerului, ajustand automat parametrii de functionare. Modul de functionare timer permite programarea duratei de functionare de la o ora pana la cel mult 12 ore. Functia Child Lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Star-Light APH-2125W review

Cu ajutorul functiei de blocare pentru aer sanatos si alerta, aparatul se va opri automat cand sezonrul integrat va detecta o calitate buna a aerului, semnaland printr-un semnal sonor. Viteza de ventilare, respectiv programarea aparatului este semnalizata si cu ajutorul LED-urilor. In pus, acestea te vor informa si cand este cazul sa schimbi filtrul. Datorita senzorilor integrati, aparatul afiseaza in timp real nivelul calitatii aerului cu ajutorul LED-urilor. LED-ul de culoare rosie semnaleaza un nivel scazut al calitatii aerului.

Totodata, aparatul dispune si de functia de ionizare care ajuta la purificarea aerului, eliminand factorii alergeni, oferind un aer mai curat.

Cu ajutorul purificatorului Star-Light APH-2125W, aerul este ventilat cu un debit de la 50 pana la 210 mc/h. Totodata, integreaza un sistem de filtrare performant compus din pre-filtru de praf, filtru HEPA care reuseste sa indeparteze in proportie de 99.97% dintre alergenii din aer si virusuri, filtrul True HEPA H13 cu strat Nano-silver si filtru Nano protect carbon care neutralizeaza chiar si mirosurile neplacute. In plus, dispune si de filtru Cold Catalyst care retine formaldehide care ajuta la retinerea substantelor nocive si la neutralizarea mirosurilor, gazelor si asa mai departe.

In ceea ce priveste consumul energetic, aparatul inregistreaza de la 5 pana la 40 W/h doar cu functia de ventilare si de la 5 pana la maxim 45 W/h cu funcita de ionizare. Este potrivit pentru spatii inchide de la minim 6 mp pana la maxim 30 mp. De asemenea, presupune un mod de functionare destul de silentios, pe cea mai mica treapta de putere inregsitrand 35 dB, iar pe cea mai puternica 61 dB.

Star-Light APH-2125W este echipat cu motor breushless, care permite eliminarea periilor de carbon, introducand un set de avantaje importante inca de la prima utilizare: nivel de zgomot mai mic, fara vibratii, control optimizat al turatiei, dar si eliminarea emisiilor electromagnetice. In plus, ofera si o rezistenta mai buna in timp.

Temperatura ambientala potrivita pentru acest aparat este de la 5 grade Celsius pana la 40 de grade Celsius. In plus, poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, intr-un salon de cosmetice si asa mai departe, singura conditie fiind aceea de a respecta suprafata maxima recomandata, respectiv temperatura ambientala.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 51 cm inaltime, 33 cm latime si 17 cm lungime, avand o greutate de 4.5 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Star-Light APH-2125W este un aparat foarte util in orice locuinta, reprezentand o alternativa chiar convenabila ca pret. Clientii sunt de parere ca se descurca eficient, este destul de silentios, iar setat pe modul sleep chiar se pot si odihni in timp ce aparatul functioneaza. Considera a fi ideal pentru dormitoare sau camere mai mici, nu ocupa mult spatiu si este usor de setat. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light APH-2125W

9.7

Raport calitate-pret

9.4/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.7/10

Constructie

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de filtrare performant
  • Senzori inteligenti
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *