Purificator de aer Dyson Pure Cool™ Link TP02 : Review si Pareri utile

Purificator de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP02
0
(0)

Dyson Pure Cool Link TP02 este un purificator de aer ultra-performant, care are capacitatea de a elimina toate particulele nocive si poluante din aer, asigurand astfel un mediu mult mai curat si sigur pentru tine si cei dragi. Are capacitatea de a inlatura pana la 99.95% dintre alergenii microscopici, bacteriile si virusurile din aer, fiind o alternativa excelenta si pentru cei care se confrunta cu alergii sau alte probleme respiratorii.

Purificatorul de aer Dyson Pure Cool Link TP02 propaga, recircula si ventileaza doar aerul purificat. Este prevazut cu filtre HEPA Glass 360 si de carbon activ care au capacitatea de a purifica in totalitate aerul, eliminand chiar si cele mai fine particule periculoase pentru sanatatea noastra si care nu pot fi percepute de ochiul uman.

Poti controla foarte usor si rapid aparatul, chiar si atunci cand nu te afli fizic la domiciliu, descarcand aplicatia inteligenta Dyson Link. Aceasta ofera posibilitatea de a supraveghea in permanenta calitatea aerului, dar si de a realiza setarile necesare.

Tehnologia Air Multiplier optimizeaza activitatea aparatului pentru ca acesta sa fie capabil sa ofere continuu un flux de aer curat. Calculati pe secunda, acesta emite pan ala 290 de litri de aer. Prezinta 10 moduri de setare a vitezei adaptabil e in functie de calitatea aerului din incapere, precum si de dimensiunile acesteia. In ciuda faptului ca este un aparat complex dotat cu tehnologii avansate, totusi ramane usor de folosit si foarte practic in orice locuinta.

De asemenea, Dyson Pure Cool Link TP02 este prevazut si cu functia timer care permite presetarea activitatii sale pentru a functiona pe anumite intervale orare: 15 minute, 30 de minute, 45 de minute sau intre 1 si 9 ore. Se poate roti la un unghi de 70 de grade, pentru o purificare uniforma a aerului din incapere. In plus, suplimentar dispune si de ventilator potrivit pentru timpul verii. Insa, rolul acestuia nu este acela de sistem de climatizare pentru a inlocui ventilatorul in sezonul cald, ci este conceput exclusiv pentru imbunatatirea nivelului calitatii aerului din locuinta.

Dyson Smart Pure Cool Link TP02 review

In plus, beneficiaza si de un design special conceput pentru a oferi un plus de eleganta pe o parte, iar pe cealalta parte, constructia sa a fost gandita in asa fel incat sa nu ocupa mult spatiu de depozitare. In plus, greutatea acestuia este de doar 3.74 kg, ceea ce il face extrem de usor de mutat dintr-un loc in altul.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dyson Pure Cool Link TP02 este cu certitudine un aparat de inalta calitate, ce ofera performante ridicate, avand capacitatea de a imbunatati calitatea aerului simplu si rapid. Clientii actuali sunt de parere ca au facut o alegere extrem de buna pentru nevoile sale, iar diferenta au putut sa o resimta la scurt timp. Inclusiv mirosul de mancare sau alte mirosuri persistente au fost indepartate, iar ceea ce li s-a parut si mai interesant se refera la faptul ca pe mobila se depune mult mai putin praf decat in mod obisnuit, ceea ce confirma clar eficienta aparatului. Mai mult decat atat, sunt incantati si de aplicatia mobila pe care o considera extrem de utila, dar si usor de utilizat. Recomanda cu incredere mai departe acest produs si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dyson Pure Cool Link TP02

10

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA, Filtru carbon
  • 10 niveluri de filtrare
  • Tehnologie Wi-fi
  • Design elegant, Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *