Purificator de aer Philips AC1214/10 – Review si Pareri personale

0
(0)

Philips AC1214/10 este un purificator de aer interesant prevazut cu functii si tehnologii avansate care au rolul de a asigura un aer mai curat in locuinta. Are rolul de a ventila si purifica aerul din incapere reducand nivelul de poluare si eliminand eventualele particule care iti pot pune sanatatea in pericol.

Purificatorul de aer Philips AC1214/10 face parte din seria 1000i, fiind realizat pentru a oferi un aer mai curat si un mediu mai sanatos. Include o unitate de centrifugare a aerului ce permite dispersarea acestuia pe toata suprafata in locul unde este amplasat. Prezinta o constructie special gandita pentru a ocupa cat mai putin  spatiu in locuinta. In plus, ofera un design modern integranud-se perfect in orice decor.

Fluxul de aer generat de ventilator este multidirectional, beneficiind de un orificu tip grila in zona superioara a unitatii avand rolul de a distribui cat mai uniform aerul in camera unde este amplasat.

Panoul de control se afla in zona superioara si dispune de buton tactil de pornire sau oprire, dar si buton pentru functia de ventilare. De asemenea, prin intermediul panoului de control puteti regla intensitatea si viteza ventilatorului – turbo, normal, natural, sleep. Fluxul de aer emis de ventilator este directionat pe o arie mai mare. Totodata, dispune si de functia timer care permite presetarea activitatii aparatului. Panoul cu LED-uri monitorizeaza durata de viata a filtrului si atentioneaza atunci cand acestea trebuie schimbate. Functia de blocare pentru aer sanatos si alerta opreste aparatul atunci cand senzorul detecteaza ca aerul din incapere a fost purificat. Mai mult decat atat, tehnologia Feedback permite vizualizarea calitatii aerului din incapere. Aparatul afiseaza in timp real indicele IAI printr-un afisaj numeric si suplimentar putem vizualiza si cu ajutorul unui inel colorat calitatea aerului din incapere. Culoarea albastra indica un nivel bun al calitatii aerului, iar lumina rosie indica faptul ca nivelul calitatii aerului din camera este compromis.

Philips AC1214/10 display

Mai mult decat atat, va puteti conecta prin intermediul aplicatiei Air Matters direct de pe telefon sau tableta. Faptul ca purificatorul se conecteaza la Wi-fi face ca aparatul sa poata fi controlat mai usor de pe alt device. Astfel, poti porni aparatul din aplicatie, ii  poti regla turatiile sau verifica durata de viata a filtrului. Aplicatia ofera si informatii referitoare la nivelul calitatii aerului, prezentand si indicatii referitoare la regimul de gestionare a unei functionari a aparatului. Pentru configurarea conexiunii Wi-fi, va trebui sa descarcati si aplicatia Clean Home+ pe care o gasiti gratuit in Google Play sau App Store.

Functia Child Lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Pentru monitorizarea calitatii aerului din incapere, Philips AC1214/10 are la baza senzorul profesional Arto Sense care detecteaza chiar si cele mai mici schimbari in ceea ce priveste calitatea aerului din locuinta. Astfel, reusesste sa regleze automat viteza ventilatorului asigurand constant o calitate superioara a aerului.

Prezinta trei moduri de functionare: general – aparatul identifica si elimina toti alergenii si particulele de praf din aer, allergen – elimina praful si polenul, iar nocturn – scade automat intensitatea semnalizarilor luminoase si viteza ventilatorului.

Functia de ventilatie permite aparatului sa ventileze aerul din incapere in patru trepte cu o viteza maxima de 5 m/s si cu un debit de pana la 270 mc/h.

Philips AC1214/10 este prevazut cu un sistem de filtrare avansat format din pre-filtru de praf si filtru HEPA care are capacitatea de a elimina in proportie de 99.97% dintre alergenii din aer. In plus, filtrul cu carbon activ are capacitatea si de a neutraliza mirosurile neplacute sau fumul. Durata de viata a filtrului HEPA este de aproximativ 4800 de ore.

Philips AC1214/10 filtru

Astfel, aparatul reuseste sa purifice tot aerul din incapere, nu doar din imediataa apropiere, asigurand un mediu mai curat. Suprafata de filtrare beneficiaza de tratatament PPT – Pure treatment pet ce include o componenta activa antimicrobiana prevenind dezvoltarear bacteriilor care dezvolta mucegaiul si mirosul neplacut pe suprafata filtrului.

In ceea ce priveste consumul, aparatul este unul destul de economic inregistrand aproximativ 36 W/h. Este o alternativa optima pentru suprafete de la 20 pana la 63 mp. Debitul de aer ventilat cu trei viteze plus turbo este de maxim 270 mc/h. In ceea ce priveste zgomotul produs, aparatul inregistreaza intre 32-62 dB, in functie de treapta pe care este setat.

Dimensiunile purificatorului de la Philips sunt de 54.3 cm inaltime, 32.5 cm latime si 21 cm lungime, avand o greutate de 5.21 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul de aer Philips AC1214/10 este o varianta buna care iti poate asigura o calitate ridicata a aerului in locuinta. Clientii sustin ca aparatul isi face treaba foarte bine, iar acest lucru il pot observa inclusiv pe mobila unde praful depus este mult mia putin. De asemenea, sunt incantati si de faptul ca il pot controla cu usurinta de la distanta, ceea ce ofera o flexibilitate foarte buna. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips AC1214/10

9.8

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta purificare

9.8/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 moduri automate, 4 setari manuale
  • Tehnologie AeroSense
  • Poate fi controlat de pe smartphone
  • Sistem de filtrare performant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *