Purificator de aer Xiaomi Mi 3C : Review si Recomandari

Xiaomi Mi 3C este un purificator de aer foarte bun care are capacitatea de a elimina particulele de praf, poluare, dar si mirosurile neplacute si alte substante nocive din aer. Poate fi o solutie salvatoare chiar si pentru cei care locuiesc in oras cu nivel ridicat de poluare, imbunatatind calitatea aerului din locuinta.

In zona superioara, regasim panoul de control prin intermediul caruia putem realiza toate setarile dorite, dar putem verifica si calitatea aerului din locuinta. La prima pornire, aparatului verifica indicele de calitate al aerului, dupa care incepe filtrarea acestuia. Un aer curat trebuie sa aiba o valoare de cel mult 75 micro grame particule intr-un metru cub.

Procesul de purificare va fi intensificat in cazul in care aerul din locuinta este foarte poluat ori contine multe particule de praf, par de animale, scazand pe masura ce aerul este purificat. Totodata, beneficiaza de functii smart care opresc aparatul in momentul in care indicele calitatii aerului ajunge in zona verde. Destul de repede te vei putea bucura de un aer mai curat.

De asemenea, trebuie sa stiti ca aparatul dispune si de functia Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia Mi Home. Ca atare, veti putea porni aparatul de pe telefon, puteti seta unul dintre modurile de functionare dorite – Auto, Sleep sau Manual, timp inc are veti avea posibilitatea de a fi la curent si cu stadiul consumabilelor, in speta, a filtrului pentru a vedea cand este cazul sa il curatati sau sa il inlocuiti.

Aparatul dispune de filtru True Hepa cilindric tip 360 de grade, prevazut cu trei straturi de filtrare separate si reteaua H13 a tehnologiei carbonului activ. In consecinta, poate elimina fara probleme inclusiv formaldehida si paraticulele PM2,5, dar si mirosurile neplacute. Totodata, noul filtru Mi Air 3C elimina in porportie de 99.97% din particulele de praf existente in aer.  Produsul poate fi folosit cu succes acasa, la birou sau chiar in spitale, labortaoare si asa mai departe. Ofera o purificare completa a aerului, indepartand orice substanta sau particula daunatoare din aer.

Filtrul se detaseaza foarte usor pentru a fi curatat. In principiu, se recomanda inlocuirea sa la 5-6 luni, insa depinde foarte mult cat de intens este folosit aparatul. De aceea, aplicatia Mi Home este de un real ajutor in acest sens, fiindca veti sti cu exactitate cand e nevoie sa inlocuiti filtru pentru ca aparatul sa poata oferi performante constante.

Xiaomi Mi 3C presupune un consum energetic de doar 29 W, asigurand o filtrare de pana la 320 mc/h. Totodata, este bine de stiut si faptul ca nu este un aparat galagios, nivelul zgomotului variind in functie de modul in care folositi aparatul. Sigur ca activand functia Sleep devine cel mai silentios, pentru a va permite sa va odihniti bine.

De asemenea, pe langa sistemul de filtrare, trebuie curatate si grilele de aspirare, precum si senzorul laser de particulele care se pot depune. Acestea ase afla in partea  din spate a produsului. Senzorul laser va fi curatat cu co carpa moale sau chiar cu uscatorul de par.

Filtrul interne este lavabil, ceea ce inseamna ca va putea fi spalat direct sub jetul cu apa. Inainte de a il monta din nou in aparat, asigurati-va ca a fost uscat complet.

Din punct de vedere estetic, este un produs cu un design simplu, dar modern, ce se integreaza foarte usor in orice decor. Dimensiunile produsului sunt de 52 cm inaltime, 24 cm latime si 24 cm lungime, avand o greutate 4.6 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Purificatorul Xiaomi Mi 3C este o varianta foarte buna de aparat care va poate imbunatati considerabil nivelul calitatii aerului din locuinta pentru un mediu mai curat si mai sanatos pentru tine si cei dragi. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegera facuta si sustin ca il folosesc frecvent si pot confirma ca este un produs eficient. Sunt incantati de faptul ca dispune si de mod pentru noapte care face ca aparatul sa fie insesizabil din punct de vedere fonic. De asemenea, pot urmari in timp real informatii referitoare la calitatea aerului chiar si urmarind display-ul integrat. Se transporta foarte usor dintr-o camera in alta, nu ocupa mult spatiu, iar desgin-ul se adapteaza in orice decor. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Xiaomi Mi 3C

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta purificare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Tehnologie Wi-fi
  • Filtrare completa a aerului, neutralizare mirosuri neplacute
  • Mod Auto, Noapte si Manual
  • Usor de transportat si de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *