Purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro review

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Pro, Wi-Fi, Alb

Xiaomi Mi Air Pro este un purificator de aer din gama 2019, dotat cu o tehnologie laser de ultima generatie si precizie, ce va ajuta sa mentineti casa mai sanatoasa prin faptul ca detecteaza cele mai mici particule poluante, purificand incaperi de pana la 60m².

Prezinta o putere maxima reglabila de pana la 66W si are o capacitate de purificare a aerului de pana la 500 m³/h, fiind un model de top din acest punct de vedere.

Xiaomi Mi Air Pro are in dotare un sistem avansat de presurizare a aerului, ce permite improspatarea acestuia de pana la 8 ori pe ora, la fiecare 7,5 minute. Sistemul de admisie a aerului de 360 de grade absoarbe reziduurile nesanatoase precum praful sau particulele PM2.5 si elibereaza aer curat in camera.

Functioneaza pe baza unui proces avansat de filtrare multi-level in trei etape, eliminand si atenuand efectul elementelor capabile sa puna in pericol sanatatea cum ar fi parul, polenul, praful si alergenii periculosi precum PM2.5 sau formaldehidele.

Primul filtru este fabricat din PET ( poliester saturat), este impermeabil si rezistent la acizi, fiind destinat in special pentru a elimina particulele mai mari precum parul uman si praful. Filtrul este conceput pentru a fi utilizat luni bune, fiind eficient si indepartand particulele mai sus amintite chiar si dupa un an.

Filtrul de aer isi face treaba in doua etape de filtrare si neutralizeaza particulele mai mici de pana la 0.3 microni din incapere, cum ar fi PM2.5, fiind rezistent la fluxul de aer.

Filtrul de carbon activ este cel de-al treilea filtru si are rolul de elimina mirosurile neplacute din incapere. De aceea, puteti amplasa purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro in bucatarie si veti elimina rapid mirosurile neplacute de gunoi sau rezultate in urma gatitului.

Este  foarte util daca aveti animale de companie, eliminand mirosurile neplacute din incaperea unde acesta obisnuieste sa stea dar si la birou, acolo unde sunt mai multi angajati decat ar trebui.

Pareri despre Xiaomi Mi Air Pro

Clientii care au achizitionat acest purificator de aer au acordat nota maxima atat pentru partea de functionalitate cat si pentru partea de design. Acestia sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta si afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, in zilele noastre fiind nevoie de un astfel de aparat pentru a purifica macar aerul din casa.

Mai remarca faptul ca Xiaomi Mi Air Pro nu este zgomotos si ca isi seteaza singur puterea in functie de nivelul de poluare din camera.

Concluzii

Traim intr-o lume din ce in ce mai poluata iar un astfel de aparat de purificare a aerului nu poate fi decat un must have, pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri. Fie ca stam la birou sau acasa, in orele petrecute acolo este nevoie sa respiram un aer curat si sanatos.

Review scurt: Xiaomi Mi Air Pro

9.9

Raport calitate-pret

10.0/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.7/10

Aplicatie

10.0/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate mare de purificare
  • Functii numeroase incluse
  • Aplicatie mobil
  • Fiabilitate dovedita

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *