Purificator Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 review

Purificator Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 pareri si review

Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 este un purificator de aer care ajuta la mentinerea unui nivel de aer sanatos, distrugand bacteriile din aer atat de daunatoare corpului uman, datorita filtrului exclusiv si patentat denumit NanoCaptur.

Dispune de o putere de 30W si este recomandat pentru incaperi de pana la 35 m² datorita capacitatii generoase de filtrare a fluxului de aer de pana la 170 m³/h.

Prezinta 4 nivele de filtrare ce ajuta la captarea a peste 99,97% din particulele din aer, filtrele individuale din dotare fiind concepute pentru a capta fiecare diferite tipuri de poluanti.

Purificatorul Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 are in dotare doi senzori integrati pentru poluare care monitorizeaza nivelul de factori poluanti din incapere: senzorul de particule si senzorul de gaz. In functie de nivelul de poluare pe care il detecteaza, indicatorul de calitate al aerului isi modifica culoarea iar viteza de filtrare a aerului este ajustata automat pentru a putea obtine nivelul optim al calitatii aerului din camera.

Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 ofera performante optime prin ajustarea orientarii evacuarii aerului la 45°, obtinand un aer curat si omogen, precum si o difuzie optima a acestuia iar la 90° pentru un confort maxim in utilizare.

Filtrele din dotare se intretin foarte usor iar indicatorii luminosi „HEPA” si „ODOR” de pe panoul digital iti vor indica faptul ca este timpul sa schimbi filtrele HEPA si carbon activ. Acestin indicatori luminosi sunt programati sa calculeze durata de utilizare a purificatorului raportat la nivelul de poluare din camera, pe parcursul functionarii.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot emis, acest model de purificator este unul de top, fiind extrem de silentios. Nivelul de zgomot emis are o valoare de 22dB(A) la cea mai mica viteza si de 45dB(A) la treapta cea mai inalta. Din acest punct de vedere, puteti sa il lasati linistiti sa functioneze in timpul noptii pe cea mai silentioasa treapta si nu il veti simti, in schimb aerul va fi curat si sanatos.

Pareri despre Rowenta Intense Pure Air PU4020F1

Cumparatorii acestui purificator de aer sunt de parere ca isi face treaba asa cum promit producatorii si ca reprezinta o investitie pe termen lung pentru sanatate. Acestia sunt incantati de raportul calitate-pret, balanta atarnand greu prin faptul ca acest purificator curata foarte bine aerul si are eficienta in captarea a numeroase tipuri de particule.

Concluzii

Rowenta Intense Pure Air PU4020F1 este un purificator de aer de luat in seama, nu este nici cel mai ieftin, nici cel mai scump aparat din gama sa, insa parerile foarte bune ale clientilor cat si cele 4 nivele de filtrare il recomanda din plin. Sanatatea este cea mai importanta, astfel ca o astfel de investitie nu poate fi decat una benefica intregii familii.

Review scurt: Rowenta Intense Pure Air PU4020F1

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta filtrare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

10.0/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret bun
  • 4 Nivele de filtrare
  • Ajustare automata
  • Senzori monitorizare
  • Foarte silentios

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *