Purificator de aer Argo PURY – Pareri utile si review complet

Review: Purificator de aer Argo PURY

Purificatorul de aer Argo PURY reprezinta unul dintre cele mai accesibile aparate de purificare a aerului, eliminand mirosurile neplacute, fumul sau polenul, virusurile si bacteriile existente in aer precum si alte substante sau gaze toxice existente in aer.

Aparatul de purificare al aerului Argo PURY prezinta o eficienta ridicata de purificare a aerului datorita filtrarii in etape succesive si a filtrelor diverse incorporate, ce asigura o purificare de pana la 100%.

Argo PURY o putere de 35W si un debit maxim de aer de pana la 200 m³/h, aceste valori fiind suficient de mari pentru a face fata al o incapere cu un volum de pana la 35m³. Dispune de un senzor de aer incorporat , care depisteaza calitatea aerului si regleaza automat viteza si capata o culoare diferita in functie de valorile depistate.

Filtrele sunt cele mai importante la un astfel de aparat, astfel ca noul Argo PURY este dotat cu 3 filtre si anume: prefiltrul, care poate fi lavabil, filtrul HEPA si filtrul de carbon activ util in indepartarea mirosurilor neplacute. Este recomandat ca prefiltrul sa fie curatat lunar in mod regulat prin folosirea unui aspirator iar apoi prin spalarea cu apa fara detergent.

Functia auto-intelligent analizeaza aerului din interiorul camerei si regleaza in mod automat modul de functionare al purificatorului cat si treapta de putere in functie de caltiatea aerului.

Dispune de functia Sleep ce asigura o functionare silentioasa pe timp de noapte, in timp ce intensitatea led-urilor se reduce la minim pentru a nu deranja, fiind foarte utila pentru persoanele care sunt sensibile la lumina sau zgomotele cele mai mici. Fie vorba intre noi, eu sunt una dintre acele persoane iar aceasta functie o consider extrem de utila, mai ales daca doriti sa mentineti functionarea aparatului si pe timpul noptii.

Functia de ionizare din dotare ajuta la imbogatirea aerului, stimuleaza majoritatea proceselor vitale si imbunatateste sanatatea, starea fizica si psihica, per asamblu o stare generale de bine.

Atunci cand este momentul pentru ca filtrul HEPA sau filtrul de carbon activ sa fie inlocuit, aparatul va semnala acest lucru prin luminarea intermitenta a butonului SLEEP.

Nivelul de zgomot emis pe treapta de viteza cea mai inalta este de 60 dB, fiind o valoarea acceptabila pentru un astfel de aparat purificator de aer.

Ca si dimensiuni, putem spune ca este un aparat compact dar puternic, avand o inaltime de 62.8 cm, o latime de 18.5 cm si o lungime de 21.5 cm. Din punct de vedere al greutatii purificatorul Argo PURY este destul de usor, cantarind doar 4 kg, fapt ce il face foarte usor de transportat si manevrat prin casa, dintr-o incapere in cealalta.

Pareri despre Argo PURY

Persoanele care folosesc acest purificator de aer Argo PURY afirma ca este un produs foarte bun si ca se simte o schimbare in caltiatea aerului atunci cand se foloseste functia inclusa de ionizare. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind foarte avantajos pentru client, facand exact acelasi lucru si avand aceleasi functii avansate precum alte aparate la un pret dublu.

Concluzii

Trebuie sa luam in considerare functiile utile atunci cand vorbim de un purificator de aer performant iar acest aparat este unul care are o multime de functii incluse, amintite mai sus. Din acest motiv nu ne ramane decat sa il recomandam, mai ales ca pretul este unul foarte bun.

Review scurt: Argo PURY

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta filtrare

10.0/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Filtrare eficienta
  • Functie ionizare
  • Panou digital de comanda
  • Senzor calitate aer

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *