Review: Purificator de aer Stadler Form ROGER

0
(0)

Stadler Form ROGER este un purificator de aer foarte puternic ce te va ajuta sa indepartezi poluantii nocivi, gazele si mirosurile neplacute precum si polenul, virusii sau bacteriile, ajutand la imbunatatirea calitatii aerului din casa sau de la birou.

Apratul prezinta o putere maxima de 100w ce se distribuie in 5 trepte de viteza si asigura un flux de aer de pana la 521 m³/h. Acest lucru il face sa fie recomandat pentru incaperi de pana la 75 m², ceea ce inseamna ca puteti sa il folositi lejer in apartamente de 2-3 camere sau de ce nu, si la birou.

Purificatorul Stadler Form ROGER este prevazut cu 2 senzori care masoara incontinuu calitatea aerului din camera si detecteaza automat nivelul de contaminare a aerului, indicatorul de calitate a aerului schimbandu-si culoarea in albastru, galben sau rosu.

Are in dotare 3 filtre si anume: prefiltrul, filtrul HEPA si filtrul de carbon activ. Filtrul HEPA este foarte util atunci cand este nevoie de purificarea aerului poluat, in timp ce filtrul de carbon activ va ajuta in eliminarea mirosurilor neplacute. In momentul in care filtrele trebuiesc schimbate, un indicator luminos va semnalizeaza acest aspect.

Prezinta o serie de moduri utile, cum ar fi Modul AUTO care asigura performanta de curatare in functie de nivelul calitatii aerului detectat in camera.

Modul de noapte va asigura un somn linistit datorita aerului proaspat si curat respirat, motorul functionand la o capacitate acceptabila care sa va permita sa nu simtiti purificatorul.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot emis, putem spune ca sta foarte bine la acest capitol, inregistrand valori intre 30 (pe modul noapte) si 60 dB (la turatie maxima).

Pareri despre Stadler Form ROGER

Parerile cumparatorilor despre acest purificator de aer sunt foarte bune, acestia spunand ca este un produs cu o performanta ridicata, fabricat din materiale de top. Cu privire la calitatea aerului din incapere pe parcursul functionarii acestui purificator acestia afirma ca au simtit o imbunatatire majorului a modului in care respira si ca dorm mult mai bine pe timpul noptii iar cu privire la praf, acestia nu il mai detecteaza.

Concluzii

Putem spune ca Stadler Form ROGER este un aparat de purificare a aerului foarte util, construit din materiale de foarte buna calitate, care face ceea ce promite si va ajuta sa respirati un aer mai curat si sa scapati de praful incomod din casa, care se pune imediat ce ati facut curatenie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review scurt: Stadler Form ROGER

9.9

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta filtrare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret bun
  • Putere maxima 100W
  • 5 Trepte de putere
  • Indicator calitate aer
  • Potrivit pentru 75 m²

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *