Purificator de aer Tesy AC 16EHCI cu 6 nivele de filtrare – Review detaliat

0
(0)

Tesy AC 16EHCI este un purificator de aer foarte accesibil ca pret ce ajuta la obtinerea unui aer mai curat si mai sanatos. Poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, oriunde aveti nevoie de el. Poate fi folosit fara probleme o perioada mai lunga de timp, iar producatorii sustin ca poate functiona chiar si 24 de ore continuu.

Modelul in discutie poate fi folosit, in principiu, pentru suprafete de pana la 16 mp. Deci, ar fi ideal pentru un dormitor sau chiar un living mai mic. Beneficiaza de o putere de 52 W si trei trpete de viteza, adaptabile in functie de necesitate. Putem realiza toate setarile dorite prin intermediul panoul de control amplasat in partea superioara a aparatului.

Tesy AC 16EHCI  beneficiaza de un sistem de filtrare destul de amplu si pregatit sa faca fata si unor situatii mai dificile. Acesta este compus din pre-filtru prevazut cu carbon activ ce absoarbe mirosurile rezultate in urma gatitului, de la animale si chiar fumul de tigara, pracul si particulele mari de praf, puf sau par de animale. Urmeaza filtru HEPA care retine particulele foarte fine de praf, poluare, polen, mucegai si bacterii, apoi filtru VOC cu carbune activ ganulat care absoarbe eficient mirosurile de gaz si altele de acest tip, filtrul foto-catalitic TiO2 ce reduce poluantii organici precum benzol si amoniac, ajutand totodata la dezactivarea virusurilor si bacteriilor. In continuare, sistemul de filtrare mai cuprinde si filtrul UV ce distruge celelulele micro-organismelor precum microbi, virusuri, bacterii, ciuperci pe care filtrele anterioare nu au reusit sa le indeparteze din cauza dimensiunilor mult prea mici. Filtrul Ionizator are rolul de a elibera ioni negativi in incapere, intensificand procesul de curatare si reimprosptand aerul.

Fiindca anterior am discutat despre aparat la nivel teoretic, as vrea sa va spun si la nivel practic cum se descurca si care sunt impresiile personale. In principiu, face fata chiar si in incaperile unde se fumeaza destul de mult. Elimina o mare parte din fum, insa, atentie, ar trebui sa fiti putin realisti si sa nu va asteptati la o eliminare completa a mirosurilor de fum foarte puternice, de tigara si asa mai departe. Nu cel putin imediat. Insa trebuie sa aveti in vedere si scopul pentru care achizitionati acest aparat pentru ca, probabil, nu toti apelati la el pentru mirosuri atat de puternice. Deci, discutam despre un experiment facut pe oarece caz extrem.

In ceea ce priveste zgomotul produs, in acest sens, inregistreaza 50 dB. Eu as spune ca este unul rezonabil, astfel ca nu va reusi sa creeze disconfort acustic.

Dimensiunile produsului sunt de 23 cm inaltime, 37 cm latime si 43 cm inaltime, cantarind aproximativ 4 kg.

Concluzii si Pareri

Tesy AC 16EHCI  este un model de purificator potrivit pentru incaperi ceva mai mici, ce se descurca in mare parte eficient. Personale care au achizitionat deja produsul sustin ca, in general, indeparteaza destul de bine mirosurile neplacute, fie ele si foarte puternice, retine particulele de praf si nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. Acestia confirma faptul ca exista o diferenta majora de calitate a aerului inainte de a achizitiona aparatul si dupa. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna pentru nevoile lor si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesy AC 16EHCI 

9.3

Raport calitate-pret

9.2/10

Eficienta filtrare

9.0/10

Functii incluse

9.3/10

Constructie

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 6 nivele de filtrare
  • Dimensiuni reduse
  • 3 trepte de filtrare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *