Purificator de aer Camry CR 7960 | Pareri utile si review

review Purificator de aer Camry CR 7960i si pareri personale
0
(0)

Noul Camry CR 7960 este un purificator de aer de buget, dar care isi face treaba foarte bine si poate filtra pana la 170m³ pe ora, stopand murdariile din aer cum ar fi praful sau fumul.

Prezinta o putere maxima de 400W ce asigura un debit maxim de aer de 170 m³/h, de aceea este recomandat pentru camere cu o suprafata de pana la 30 m².

Ca la majoritatea aparatelor de agest gen, purificatorul prezinta 3 straturi de filtre si anume prefiltrul, filtrul de carbon si filtrul HEPA. Prefiltrul stopeaza partile mai mari din aer, cum ar fi parul de animale sau praful, in timp ce filtrul de carbon absoarte toate tipurile de poluati chimici iar ultimul filtrul, HEPA, opreste bacteriile virale si polenul.

Desi este un aparat cu un pret foarte bun, acest model are incluse functii de top cum ar fi functie auto, ionizare sau functi de sleep, foarte utila in timpul noptii.

Functia de ionizare ajuta la curatarea suplimentara a aerului de toata particulele de praf si imbunatateste calitatea acestuia, pentru a fi mereu un aer proaspat si lipsit de particule daunatoare sanatatii.

Senzorul de depistare a calitatii aerului din dotare porneste automat aparatul la turatia potrivita astfel incat aerului sa fie purificat cat mai repede si voi sa respirati un aer curat si sanatos.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot facut, purificatorul Camry CR 7960 inregistreaza valori intre 40 si 55 db, oferindu-va posibilitatea sa il folositi si pe timpul noptii, cu ajutorul functiei SLEEP.

Dimensiunile reduse (inaltime 52.3 cm, latime 32.1 cm, lungime 21 cm) il fac un aparat foarte compact care poate fi pozitionat cu usurinta in orice punct din camera iar greutatea de doar 5.2 kg il fac usor de transportat si manevrat.

Pareri despre Camry CR 7960

Cumparatorii acestui purificator de aer sunt foarte multumiti de achizitia facuta si afirma ca este un produs silentios, care elimina rapid mirosurile neplacute din camera si purifica aerului. Acestia sunt incantati de faptul ca are senzor de depistare a calitatii aerului, care sesizeaza imediat cand acesta este imbacsit si regleaza automat viteza de functionare a purificatorului.

Concluzii

Luand in considerare ca vorbim de un aparat de purificare a aerului, raportul calitate-pret este unul foarte avantajos iar daca mai punem la socoteala ca are senzor de depistare a calitatii aerului, functie auto si de ionizare, putem spune ca noul Camry CR 7960 este un purificator de luat in seama, daca sunteti in cautare de asa ceva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review scurt: Camry CR 7960

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta filtrare

9.5/10

Functii incluse

9.5/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate-pret avantajos
  • Senzor calitate aer
  • Filtre HEPA si Carbon
  • Functie AUTO
  • Functii de purificare si ionizare

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *