Purificator Rowenta PU3030F0 PURE AIR: Review

Purificator Rowenta PU3030F0 PURE AIR

Iata ca a aparut si noul purificator al celor de la Rowenta, modelul PU3030F0 PURE AIR, util in tratarea aerului pe care il respiram in propria locuinta sau la birou si in eliminarea alergenilor, a particulelor fine sau a mirosurilor neplacute.

Prezinta un sistem integrat care detecteaza automat impuritatile din aer si nivelul de poluare cu ajutorul senzorilor de particule, semnaland in acest mod calitate aerului si ajustand automat nivelul de filtrare pentru rezultatele cele mai bune. In acest mod, aparatul elibereaza un aer curat si optim pentru sanatate.

Purificatorul Rowenta PU3030F0 PURE AIR are un debit de aer de pana la 290 metri cubi pe ora si acopera incaperi de pana la 140metri patrati, fiind utila din acest punct de vedere atat la birouri mari, cat si la daca locuiti la casa sau apartament.

Datorita celor 3 nivele de filtrare, noul Rowenta PU3030F0 PURE AIR este eficient pana la 99,99%, eliminand alergenii si particulele fine in acest procent considerabil.

Daca tot suntem la acest capitol, este vorba de Prefiltru, Filtru de carbon activ si Filtrul Allergy+. Prefiltrul este lavabil si poate capta praful si impuritatile mai mari cum ar fi parul de animale, filtrul de carbon activ ajuta la retinerea fumului sau a mirosurilor neplacute din casa in timp ce Allergy+ este filtrul cel mai important dupa parerea mea, retinand particulele fine, polenul, alergenii, acarienii, mucegaiul, bacteriile si alte virusuri.

Ultimele doua filtre trebuie schimbate periodic iar aparatul va semnaliza acest lucru printr-un indicator luminos, atunci cand este cazul.

Rowenta PU3030F0 PURE AIR prezinta o serie de functii inteligente cum ar fi modurile autoday/night, care ajusteaza automat treapta de viteza in functie de calitatea aerului, pe o treapta de la 1-5, respectiv 1/2. Pe modul Auto Night, purificatorul asigura un somn linistit, neintrerupt si o lumina ambientala reduse, indicatorii luminosi functionand la minim.

Totodata, aparatul mai dispune de functia de oprire automata dar si de pornire automata, datorita timerului din dotare, ce face posibila programarea acestuia pe o perioada de 1,2,4 respectiv 8 ore.

Pareri despre Purificator Rowenta PU3030F0

Cumparatorii noului purificator Rowenta PU3030F0 PURE AIR afirma ca au facut alegerea corecta si ca sunt foarte multumiti de modul de functionare. Acestia apreciaza calitatea aerului in timpul functionarii purificatorului si mai spun ca raportul calitate-pret este unul foarte avantajos pentru client. Acestia sunt incantati de functiile inteligente pe care acest model le are si de faptul ca pot programa aparatul cu ajutorul timerului din dotare.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte avantajos pentru client, cele 3 nivele de filtrare cat si functiile automate mai sus amintite, putem spune ca purificatorul Rowenta PU3030F0 PURE AIR daca doriti sa respirati acasa sau la birou un aer curat, pe parcursul orelor petrecute in aceste incaperi. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat este necesar 24/24, avand in vedere nivelul de poluare la care s-a ajuns la acest moment.

Review scurt: Rowenta PURIFIER PURE AIR PU3030F0

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta filtrare

9.9/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret avantajos
  • 3 Nivele de filtrare
  • Senzor detectare nivel de poluare
  • Mod AutoDay/Night
  • Functii inteligente

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *