Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR – Review si Pareri

Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR review si pareri
0
(0)

Purificatorul Rowenta PU3040F0 PURE AIR este ultima noutati a brandului foarte cunoscut, care asigura o calitate a aerului superioara, avand in vedere ca in zilele noastre nivelul de poluare creste de la o zi la alta. Din fericire insa, exista astfel de aparate denumite purificatoare de aer, care asigura un plus de confort in ceea ce priveste calitatea aerului si filtrarea acestuia.

Rowenta PU3040F0 PURE AIR are o capacitate de filtrare a aerului de pana la 300 metri cubi de aer pe ora si filtreaza pana la 99.99% din alergeni si particule fine gratie celor 4 nivele de filtrare, ce asigura o eficienta ridicata.

Prefiltrul din dotare retine particulele mai mari cum ar fi parul sau praful, in timp ce filtrul din carbon activ elimina fumul de tigara sau alte mirosuri nedorite din casa. Filtrul Allergy garanteaza ca va retine particulele cele mai fine, alergeni, acarienii, mucegaiul, bacteriile si alte virusuri, in timp ce filtrul NanoCaptur+ va elimina formaldehidele, atat de daunatoare pentru sanatate. Acesta din urma distruge in permanenta formaldehidele, cel mai daunator poluant in locuintele noastre existent al momentul actual.

Datorita capacitatii mari de filtrare a aerului de pana la 300 metri cubi pe ora, acest purificator de aer este capabil sa purifice aerului din camera in doar 6 minute de la pornire, aceste valori fiind calculate pentru o camera cu suprafata de 12 metri patrati.

Rowenta PU3040F0 PURE AIR prezinta un sistem inteligent care detecteaza nivelul de poluare din camera prin intermediul senzorilor de particule si poate ajusta automat treapta de viteza in functie de calitatea aerului descoperit, de la 1 la 5 pe  modul Auto Day, respectiv 1 la 2 in modul Auto Night, pentru rezultate optime.

Prezinta functii inteligente, fiind un purificator de top. Astfel intalnim functia de oprire automata si pornire programabila pana la 8 ore si functie de avertizare filtre ce consta intr-un indificator luminos ce te va avertiza cand este cazul sa schimbi anumite filtre. Prefiltrul este lavabil si poate fi curatat ori de cate ori considerati ca este cazul.

Purificatorul Rowenta PU3040F0 PURE AIR are un design compact si de aceea purificatorul se va incadra perfect in orice camera, fiind usor de manevrat si utilizat

Pareri despre Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Cumparatorii acestui purificator de aer sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aerul s-a schimbat considerabil in casa lor. Acestia sunt incantati de modul Auto Night, care le ofera nopti linistite si un aer mai curat, somnul fiind foarte odihnitor datorita acestui aspect.

Din punctul lor de vedere, raportul calitate-pret este unul foarte avantajos pentru client si drept urmare in recomanda cu mare incredere.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun al purificatorului, cele patru filtre din dotare care asigura o purificare aproape totala de pana la 99.99% cat si functiile inteligente si modurile automate, recomandam cu toata incredere acest aparat de purificare. Rowenta PU3040F0 PURE AIR reprezinta pur si simplu un must-have al zilelor noastre, in care avem nevoie sa respiram un aer curat si sanatos atat acasa, cat si la birou.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta PU3040F0 PURE AIR

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta filtrare

10.0/10

Functii incluse

9.9/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret avantajos client
  • 4 Nivele de filtrare
  • Inlatura 99.99 alergeni si particule fine
  • Filtre carbon activ, Allergy+, NanoCaptur+
  • Functii autoday/night

Contra

  • Nu am descoperit

Un comentariu la „Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR – Review si Pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *