Purificator de aer Concept CA1000 review util si pareri de la clienti

Purificator de aer Concept CA1000 review
0
(0)

Iata ca si cei de la Concept vin pe piata cu un purificator de aer performant, si anume noul Concept CA1000, special conceput pentru a face fata celor mai poluate camere sau birouri.

Concept CA1000 prezinta un motor de 30W ce asigura performante optime cu un flux de aer de 238 m³/h, fiind recomandat pentru incaperi de pana la 35 m², din acest punct de vedere asigurand o purificare a aerului dubla fata de alte modele din gama sa.

Purificatorul de aer Concept CA1000 este un model foarte performant dotat cu filtre de aer pe patru niveluri, printre care amintim filtrul HEPA 13, filtrul de carbon sau lampa UV.

In partea frontala intalnim pre-filtrul lavabil care retine praful si firele de par sau alergenii din aer, avand si rolul de a proteja filtrul HEPA in situatii in care se poate infunda. Filtru de carbon este eficient in retinerea diferitelor gaze daunatoare, a fumului si a mirosurilor din casa, chiar si a formaldehidele sau a benzenului daunator sanatatii. Filtrul HEPA este ultimul filtru dar si cel mai important, acesta curatand aerul de praf, fum, polen, bacterii, birusi, mucegaiuri si alte particule novice aflate in componenta aeruluicu o eficienta de pana 99,98.

Concept CA1000 are in dotare un indicator luminos al duratei de viata a filtrelor ce va avertizeaza intotdeauna cand este timp sa schimbati un anumit filtru cu unul nou.

O noutate regasita la acest purificator de aer o reprezinta lampa UV foarte eficienta impotriva bacteriilor, virusilor sau a mucegaiurilor.

Ionizatorul din dotare va ajuta la capturarea particulelor din aer si la curatarea mult mai eficienta a acestuia, producand ioni negativi care sunt imprastiati in aerul din camera, care se lipesc de praf, polen, fum de tigara, par de animale si formeaza particule mai mari ce sunt prinse de filtrele amintite mai sus.

Cantitatea acestor ioni influenteaza direct calitatea superioara a aerului pe care il respiram, starea de spirit in care ne aflam concentrarea, eficienta si poate preveni durerile de cap sau migrenele cu care ne confruntam de la aerul poluat.

Timerul din dotare va permite setati aparatul la 2,4 sau chiar 8 ore, existand totodata si o functie continua care poate fi utilizata atunci cand doriti sa mearga aparatul fara oprire.

Functiile sunt printre cele mai importante cand vorbim de un aparat de purificare a aerului si de aceea Concept CA1000 este dotat cu mod automat pentru functionare total automata, ajutat de senzorul de detectare a nivelului de poluare, aparatul functionand independent in functie ceea ce detecteaza.

Modul de noapte (Sleep) asigura o functionare optima pe timpul noptii, aparatul functionand pe prima treapta de purificare pentru ca nivelul de zgomot emis sa fie minim, insa calitatea aerului sa fie superioara si sa avem un somn linistit.

Nivelul de zgomot emis este unul dintre cele mai mici intalnite la un astfel de aparat de purificare, pe cea mai mica treapta de functionare avand valori de 30 dB.

Pareri de la clienti despre Concept CA1000

Cumparatorii care detin si utilizeaza acest purificator de aer sunt de parere ca este un produs foarte bun, care a facut diferenta imediat ce l-au pus in functiune, afirmand ca sae simte un aer curat si racoros.

Acestia mai sunt de parere ca raportul calitate-pret este foarte avantajos pentru clienti, fiind unele dintre cele mai accesibile de pe piata, cu performante peste medie.

Concluzii

Atunci cand vorbim de un purificator de aer trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte cum ar fi filtrele din dotare in primul rand, senzorul integrat de detectare a poluarii, modurile automat/noapte, precum si capacitatea de purificare raportata la dimensiunea camerei, dar si fluxul de aer purificat.

Luand in considerare specificatii tehnice foarte bune raportate aspectele de  mai sus, putem sa recomandam cu toata increderea acest purificator de aer Concept CA1000.

Va recomand sa profitati de oferta de la resigilate deoarece veti regasi aparate ca noi, la preturi cu 10% mai mici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review scurt: Concept CA1000

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta filtrare

10.0/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte avantajos
  • Recomandat pentru 35 m²
  • Mod automat/Noapte/ Senzor poluare
  • Senzor particule/gaz
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *