Review: Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2S, 310 m³/h – Pareri utile

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2S pareri si review
0
(0)

Xiaomi Mi Air Purifier 2S este unul dintre cele mai accesibile si moderne purificatoare de aer, fiind ideal pentru camerele apartamentelor/caselor in care locuim.

Aerul din zilele noastre este din ce in ce mai poluat, si nu doar afara, ci si in casa, particule invizibile invadand locuinta fara sa ne dam seama. De aceea, noul purificator de aer este ideal de amplasat in orice locuinta, garantand o calitate a aerului cu o puritate superioara.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S are o capacitate de filtrare a aerului de 310 m³/h si este recomandat pentru utilizare zilnica in incaperi de locuinta sau birou de pana la 37 m².

Filtrele din dotare sunt cele mai importante cand vine vorba de purificatoare de aer si de aceea acest model este dotat cu 3 sisteme de filtrare, care asigura o puritate a aerului de pana la 99%. Primul filtru retine particulele mai mari de praf si par, in timp ce al 2-lea filtru are o eficienta ridicata si elimina particulele mai mici precum microbii si bacteriile patogene, atat de nocive pentru sanatate. Filtrul al 3-lea este reprezentat de carbonul activ si asigura absorbtia de substante nocive cum ar fi formaldehida si elimina mirosurile neplacute din aer.

Functiile importante prezente pe acest model de purificator sunt urmatoarele:

  • Auto mode – presupune functionarea automata a aparatului, preluand datele de la senzorul de detectare a nivelului de poluare a aerului
  • Favourite mode – poti seta si memora modul de functionare a aparatului
  • Sleep mode – aparatul asigura un somn linistit prin functionarea optima in timpul noptii, calitatea aerului fiind aceeasi.

In partea frontala purificatorul prezinta un display OLED ce afiseaza nivelul de poluare si alte date importante cum ar fi temperatura, nivelul de umiditate si modul in care este setat. Luminozitatea acestuia este setata in mod automat in functie de lumina din camera pentru a nu te deranja in timpul noptii, oferind astfel un somn odihnitor.

Se poate controla foarte usor prin aplicatia mobila MI Home app, aparatul conectandu-se la Wifi-ul din casa pentru a face posibila aceasta conexiune.

Un avantaj major, pe langa filtrarea foarte eficienta, il reprezinta consumul de energie foarte mic de doar 4.8W datorat motorului japonez Nidec, consumand practic mai putina energie electrica decat becurile economice

Pareri despre Xiaomi Mi Air Purifier 2S

Cumparatorii acestui model de purificator erau destul de sceptici cu privire la utilitatea unui astfel de aparat insa acum se declara foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca au schimbat atmosfera si aerul din casa.

Acestia recomanda acest aparat de purificare a aerului, fiind multumiti totodata si de faptul ca il pot folosi chiar si pe timp de noapte, fara a fi deranjati de zgomotul emis, care este aproape inexistent si insesizabil.

Concluzii

Atunci cand vorbim de un purificator de aer performant, trebuie sa ne uitam in primul rand la filtrele din dotarae, la functiile speciale cat si la modurile de functionare pe care trebuie sa le aiba. Acest model le are pe toate si de aceea nu ne ramane decat sa il recomandam, mai ales ca are un pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Air Purifier 2S

9.9

Raport calitate-pret

9.9/10

Eficienta filtrare

9.9/10

Functii incluse

10.0/10

Constructie

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Senzor detectare nivel poluare
  • Filtru HEPA si Carbon Activ
  • Conexiune Wifi + App MI Home
  • Consum mic de energie

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *