Review: Dezumidificator Star-Light DHM-1024W+ – Citeste Pareri

Dezumidificator Star-Light DHM-1024W+ Review si Pret

Star-Light DHM-1024W+ este un dezumidificator din gama noua 2019, ce face parte din clasa de buget dar care isi face insa treaba excelent si care este fabricat din materiale de buna calitate, pentru o functionare ireprosabila in fiecare zi.

Calitatea aerului din locuinta sau de la birou este extrem de importanta pentru sanatatea noastra iar umiditatea cu un nivel crescut poate avea efecte nocive pentru corpul nostru si de aceea este necesar sa o eliminam din incapere ori de cate ori avem ocazia.

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1024W+ are o putere de 240W si o capacitate de ventilare a unui flux de aer 107 m³/h, asigurand astfel o capacitate maxima de dezumidificare de pana la 10 litri de apa in interval de 24 de ore, fiind potrivit din acest punct de vedere pentru o incapere de marime medie.

Star-Light DHM-1024W+ prezinta 3 trepte de setare a nivelului de umiditate pe care dorim sa il avem in camera si anume 40%, 50% si respectiv 60%, prima valoare amintita poate fi utilizata si ca functie suplimentara de uscare a rufelor, mai ales in perioadele ploioase sau iarna. Personal folosesc un dezumidificator pentru a face acest lucru pe timpul iernii iar rufele se usuca extrem de repede daca il pozitionati sub uscatorul de rufe.

Star-Light DHM-1024W+ are o serie de functii care face utilizarea mai facila, printre care:

  • Oprire automata – in cazul in care recipientul de apa se umple, aparatul se va opri automat si va emite un semnal luminos care indica acest lucru
  • Temporizator – puteti seta dezumidificatorul pentru o functionare pe un interval prestabilit
  • Auto-restart – aparatul reia ciclul de dezumidificare cu ultimele setari, in cazul unei pene de curent
  • Drenaj continuu – dispune de un furtun care se conecteaza la aparat pentru a fi pozitionat catre o scurgere a apei, atat in casa cat si in balcon, sau chiar la bucatarie

Nivelul de zgomot pe care il emite acest dezumidificator in timpul utilizarii este unul redus si nu depaseste valoarea de 43 dB, fiind ideal de folosit chiar si in timpul noptii deoarece Star-Light DHM-1024W+ lucreaza in liniste si asigura un aer placut, curat si lipsit de umeazeala.

Daca doriti sa il pozitionati la o scurgere a apei sau in balcon sau in baie, aparatul de dezumidificare dispune de un furtun de drenaj a apei colectate pentru un drenaj continuu, fiind o optiune extrem de utila atunci cand uscati hainele.

Pareri despre Star-Light DHM-1024W+

Cumparatorii acestui model de dezumidificator sunt foarte multumiti de faptul ca se resimte imediat cum absoarbe umezeala imediat ce este pornit, cat si de faptul ca este destul de silentios in timpul functionarii.

Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind excelent si atentioneaza sa verificati dopul de drenaj inainte de prima functionare, sa nu fie impins pana la capact.

O parere care m-a amuzat se refera la faptul ca este un fel de logan al dezumidificatoarelor, care isi face treaba pentru care a fost construit, fara sa se remarce.

Verdict final

Atunci cand discutam de un dezumdificator ne punem intrebarea daca face ceea ce trebuie, adica daca aduna excesul de umiditate din aer. Acest model Star-Light DHM-1024W+ face ceea ce promite, are o capacitate mare de dezumidificare, este destul de silentios si mai mult decat atat, are pretul cel mai bun de pe piata, astfel ca nu ne ramane decat sa il recomandam.

Review scurt: Star-Light DHM-1024W+

9.5

Raport calitate-pret

9.6/10

Eficienta filtrare

9.6/10

Functii incluse

9.5/10

Constructie

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 240W
  • Flux de aer 107 m³/h
  • Consum de energie redus
  • Nivel de zgomot redus 43dB

Contra

  • Nu am gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *