Review: Purificator Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 : Citeste pareri

Citeste review si afla pareri despre Purificator Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1

Purificatorul Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 reprezinta unul dintre cele mai aparate de purificare a aerului si care asigura performante inalte de filtrare datorita filtrelor din dotare si a tehnologiilor integrate, de ultima generatie.

Prezinta patru nivele de filtrare iar datorita acestui aspect este capabil sa filtreze pana la 99,99% din cele mai fine particule, fiecare dintre aceste nivele fiind special conceput pentru un tip diferit de poluanti astfel incat rezultatele sa fie maxime:

  • Prefiltrul din dotare este util pentru a retine cele mai mari particule din aer cum ar fi praful, parul uman sau de animal etc si poate fi lavabil.
  • Filtrul de carbon activ il cunoaste toata lumea si are rolul de a retine mirosurile din incapere, gazele si alti compusi organici volatili.
  • Filtrul Allergy ajuta la captarea a pana la 99,99% dintre cele mai fine particule daunatoare sanatatii, cum ar fi: mucegai, acarieni, polen si filtre fine de particule de 2.5 microni, bacterii, virusi, celule moarte de animale etc.
  • FILTRUL NANOCAPTUR este cel mai important filtru din dotare, patentat de cei de la ROWENTA si are rolul de a distruge pentru totodeauuna formaldehida, cel mai mare daunator poluant din interiorul unei locuinte.

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 dispune de un flux de aer optimizat de pana la 345 m³/h si este recomandat pentru incaperi cu o suprafata maxima de pana la 80 m², oferindu-va astfel posibilitatea sa il folositi chiar pentru un apartament incapator de 3 camere sau un nivel de casa.

Fluxul de aer poate fi ajustat automat pentru a obtime performante optime, la 45° pentru un aer curat si omogen, precum si o difuzie optima iar la 90° pentru un confort maxim in utilizare.

Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 este dotat cu doi senzor de poluare constand intr-un senzor de particule si un senzor de gaz care masoara cantitatea de poluare din casa iar in functie de valorile gasite, indicatorul de aer calitate a aerului isi schimba culoarea in timp ce viteza de filtrare este reglata in mod automat pentru a rezulta o calitate optima a aerului.

Intretinerea filtrelor este foarte facila iar aparatul este dotat cu indicator luminosi care sunt programati sa ia in considerare durata de utilizare a purificatorului precum si nivelul de poluare din camera pentru a va anunta atunci cand este necesar sa schimbati filtrele sau sa le spalati in cazul filtrului de particule de praf.

Din punct de vedere al zgomotului pe care acest purificator de aer il emite, putem spune ca este un aparat performant si extrem de silentios, avand un nivel de zgomot de doar 28dB pe modul de noapte, astfel ca puteti sa dormiti linistiti fara sa il simtiti in camera.

Pareri despre Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1

Cumparatoriii acestui purificator de aer de la Rowenta sunt de parere ca este un aparat foarte bun care isi face simtita prezenta in camera inca din prima ora de functionare.

Acestia recomanda purificatorul de aer mai ales daca locuiti la bloc intr-un oras aglomerat si veti simti diferenta inca de la prima utiliza, aerul schimband-usi complet calitate si mai mult decat atat, va retine si particulele de praf din casa in filtrul din dotare pentru praf.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun, calitatea excelenta de filtrare a aerului cat si functiile foarte utile din dotare sau tehnologiile integrate de ultima generatie, putem spune ca Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1 este un aparat de purificare care merita achizitionat. Clientii il recomanda din plin si sunt foarte multumiti de modul acestuia de functionare!

Review scurt: Rowenta Intense Pure Air XL PU6020F1

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Eficienta filtrare

9.7/10

Functii incluse

9.8/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Filtrare excelenta pe 4 nivele
  • Filtru carbon activ si NANOCAPTUUR
  • Senzor Ajustare automata
  • Foarte silentios

Contra

  • Nu am descoperit momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *