Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H review si pret

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Iata ca noul purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H isi face aparitia pe final de an, fiind un model foarte accesibil ca pret pentru toata lumea, dar pastrandu-si functiile de top si nivelul superior de purificare cu care ne-au obisnuit modelele anterioare.

Xiaomi Mi Air Purifier 2H este un purificator de aer ideal pentru camere cu o suprafata utila cuprinsa intre 18-31 m2 si are un o viteza de curatare a aerului de pana la 260 m3, dispusa in trei trepte de viteza.

Vine echipat cu o serie de filtre HEPA ce asigura ca purificatorul va elimina pana la 99.97% dintre particulele cu dimensiuni mai mari de 0,3 μm, aerului devenind astfel mai curat si poate ajuta la ameliorarea alergiilor si a simptomelor de astm si nu numai. Aceste filtre sunt dispuse in 3 straturi si asigura o eficienta ridicata de filtrare 360.

Primul strat este foarte important si filtreaza particulele mai mari precum parul si praful, in timp ce al doilea filtru este unul HEPA de tip H13 ce asigura retinerea particulelor de dimensiuni pana la 0,3 μm, inclusiv PM2,5, fum, praf de animale de companie, polen, fulgi de piele de animale de companie,sau chiar bacteriile care pot provoca boli. Stratul al treilea este realizat din carbon de calitate superioara si asigura absorbtia formaldehidei si a altor substante chimice nocive.

In ziua de astazi tehnologia trebuie sa ne fie la indemana printr-o singura apasare de buton, astfel ca si acest purificator Xiaomi Mi Air Purifier 2H se poate gestiona chiar si de la distanta atunci cand sunteti plecati de acasa atat prin Mi Home, Google Assistant si Alexa.

Nivelul de zgomot pe care il emite acest purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H este unul foarte redus si are valori intre 33 dB pe treapta de noapte , respectiv 66 dB pe treapta maxima de viteza, atunci cand doriti o purificare rapida a aerului.

Aparatul este unul foarte compact din punct de vedere al dimensiunilor, putand fi asezat oriunde in camera fara a ocupa loc si a va incomoda. Are o lungime de 240mm, o latime de 240 de mm si o inaltime de 520mm, in timp ce greutatea este una redusa, de doar 5.2 kg si va ofera posibilitatea sa il mutati usor in orice loc doriti.

Pareri despre Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Cumparatorii acestui model de purificator de aer sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta si ca pot respira un aer curat in casa, atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Poluarea a devenit un subiect din ce in ce mai sensibil in zilele noastre si de aceea un astfel de aparat este cu atat mai necesar, mai ales daca locuiti intr-un oras mare si poluat.

Concluzii

Luand in considerare gradul mare de purificare al aerului, functii de top cu care este inzestrat acest purificator cat si raportul calitate-pret al produsului, putem spune si recomanda cu siguranta acest model Xiaomi Mi Air Purifier 2H.

Review scurt: Xiaomi Mi Air Purifier 2H

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Eficienta filtrare

9.8/10

Functii incluse

9.6/10

Constructie

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Filtre Hepa foarte eficiente
  • Purificare aer 99.97%
  • Functii si aplicatii foarte utile
  • Senzori detectie calitate aer, umiditate, temperatura, nivel particule

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *